Alexandru Cumpănașu, reacție dură după ce procurorul general a semnat rechizitoriul din dosarul Caracal

Publicat: 15/01/2020 | 16:32

Alexandru Cumpănașu, reacție dură după ce procurorul general a semnat rechizitoriul din dosarul Caracal.

În cursul dimineaţii a fost primit primit avizul procurorului general, necesar în acest dosar, pentru că procuror de caz era chiar şefa interimară a DIICOT. Procurorii dispun trimiterea în judecată a lui Gheorghe Dincă pentru săvârșirea a opt infracțiuni. Vorbim despre trafic de persoane, trafic de minori, viol, omor calificat, infracțiuni și profanare de cadavre și morminte.

În același rechizitoriu, în judecată va fi trimis și Ștefan Risipiceanu pentru săvârșirea infracțiunii de viol. Au fost dispuse și disjungeri, continuarea cercetărilor in rem cu privire la infracțiunile de complicitate la omor, complicitate la trafic de minori. Iar reacția lui Alexandru Cumpănașu n-a întârziat să apară. (CITEȘTE ȘI: PROTEST ÎN PIAȚA CONSTITUȚIEI, ÎNAINTE DE JUDECATA LUI GHEORGHE DINCĂ. FAMILIILE LUIZEI ȘI ALEXANDREI VOR DREPTATE)

”Decizia Parchetului General este dezamagitoare si nu are nici un sambure de adevar. S-au spalat toti pe maini. Nu conteaza adevarul. Nu conteaza nimic. Ilegalitatile procurorilor, NIMIC. Macar s-a disjuns complicitatea la trafic de persoane si de minori si vor putea fi cercetati membrii familiei Dinca. In rest Romania este la cheremul lui Dinca.
#oromanieputernicasimoderna
#oromaniefaraviolenta
#oromaniefaraclanuri
#112vreausatraiesc”, a scris Alexandru Cumpănașu pe Facebook.