Alexandru Cumpănașu, încă o plângere penală! “Este revoltător și ilegal!” Cine este vizat de această dată

Publicat: 28/01/2020 | 22:31

Alexandru Cumpănașu a anunțat că a depus încă o plângere penală la Parchetul General. Vizat, de această dată, este chiar medicul care a eliberat actul constatator în cazul nepoatei sale, Alexandrei Măceșanu.

„Am depus plângere penală la Parchetul General pe numele medicului care a eliberat actul constatator de deces în cazul Alexandrei! Fără cadavru, fără rămăşite umane de orice natură care să aparţină Alexandrei a fost emis acest act de către un medic de la INML pe baza unei analize ADN dintr-un amestec de dinţi găsiţi în acel butoi! Şi cu refuzarea dreptului familiei de a efectua o a doua expertiză!”, a spus Alexandru Cumpănaşu.

Citește și: O românca din Italia, care ar fi stat de vorba cu Alexandra Măceșanu, a fost batută cu bestialitate după ce a oferit informaţii în anchetă: “Așa arăt pentru că am vrut să salvez o fată”

Este revoltător şi ilegal! Probabil că, în toate cazurile plângerilor depuse de noi faţă de funcţionari ai statului, NU se va face NIMIC! În schimb, la toate plângerile la adresa noastră ca familii, celeritatea şi graba este maximă‼ Acest medic şi INML vor trebui să explice şi CUM a fost posibila stabilirea de catre INML a ADN în cazul Alexandrei!„, a anunţat Alexandru Cumpănaşu și pe reţelele de socializare.

Alexandra Măceșanu, răpită la 15 ani de Gheorghe Dincă

Vă reamintim că Alexandra Măceșanu, născută pe 15 septembrie 2003 și originară din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, a fost răpită de Gheorghe Dincă miercuri, 24 iulie. A doua zi după ce a dispărut, adolescenta a reușit să sune de trei ori la serviciul unic de urgență, însă, salvatorii nu au reușit să o ia din Casa Groazei din Caracal.

Citește și: Alexandra Măceșanu ar fi împlinit, duminică, 16 ani. Ce se întamplă chiar de ziua ei

Cu câteva luni înainte ei, monstrul de 66 de ani a răpit-o pe Luiza Melencu, născută pe 2 decembrie 2000. Ea a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă pe 14 aprilie și de atunci nimeni nu a mai văzut-o. Pe 9 septembrie, Luiza Melencu ar fi început clasa a XII-a la Colegiul Tehnic “Costin D. Neniţoiu” din Craiova, însă… în locul ei, la festivitate au fost doar mama și bunicul, care au transmis mesaje sfâșietoare.