Alexandru Cumpănașu îi acuză pe bunicul Luizei Melencu: „Și-a abuzat nepoata!”

Publicat: 09/01/2021 | 09:51

Alexandru Cumpănașu lansează o serie de acuzații incredibile la adresa bunicului Luizei Melencu, una dintre presupusele victime ale lui Gheorghe Dincă, din cazul Caracal.

Concret, Cumpănașu are informații că-și abuza nepoata. Se pare că replica a fi o refulare, după ce Stelian Iordache l-a numit „profitor al sistemului”, într-o postare pe contul lui de socializare, în urmă cu câteva luni.

„Domnului Iordache îi transmit atât: am și eu înregistrări cu persoane, cu martori care vorbesc despre infracțiunile pe care acesta le-a comis asupra nepoatei dumnealui. Înțeleg și vreau să se verifice de către organele abilitate…

Eu nu vin să-l jignesc, dânsul folosește jigniri la adresa mea, fără să aibă nici o noimă. Fără mine și implicarea mea era cercetat în continuare de către Parchet pentru răpirea nepoatei sale.

Fără ca eu să mă implic, să mă lupt cu toate instituțiile statului, cum se întâmplă acum, acest om era în continuare târât ca un infractor”,a dezvăluit Alexandru Cumpănașu într-un live pe contul lui de Facebook.

Care ar fi, de fapt, presupusele probe

Mai mult, Cumpănașu zice că are înregistrări și ”indicii” despre o plângere penală făcută pe numele bunicului Luizei, în care acesta este acuzat că-și abuza nepoata.

”Astăzi este vedetă de televiziune, își dă aere la televizor și are tot felul de păreri politice. (…) Probabil că interese sau bani l-au motivat să facă aceste declarații și eu vă spun acum, în premieră și dumnealui va avea din partea mea aceste lucruri puse în scris: am suficiente dovezi de la persoane care-l cunosc și indicii că acest om, din păcate, și-a abuzat nepoata!

Vreau să verifice organele de cercetare penală dacă la poliția de acolo, din sat, sau din altă parte, au existat plângeri depuse de familia dumnealui, pentru că și-ar fi abuzat nepoata”.