Alexandru Cumpănașu, fotografiat alături de părinții Alexandrei Măceșanu. Un detaliu surprizător a atras atenția

Publicat: 06/01/2020 | 14:13

Alexandru Cumpănașu a avut o prezență permanentă în media după ce nepoata sa a fost răpită și ucisă de Gheorghe Dincă. A spus că va acționa și pe cont propriu, dacă este cazul, pentru a demonstra că Dincă a făcut parte dintr-o rețea de trafic de persoane și nu a fost doar un lup singuratic, a angajat detectivi particulari și a postat mesaje dure pe pagina sa de socializare. Mai mult, a încercat să obțină și fotoliul de la Cotroceni, însă numărul de voturi obținute a fost foarte mic.

Cumpănașu a fost la verii săi, la începutul acestui an. Unchiul Alexandrei s-a fotografiat cu părinții tinerei ucise de ”Monstrul din Caracal”, iar cei care au văzut respectiva fotografie au semnalat un detaliu destul de greu de observat. Alexandru Cumpănașu stă între părinții Alexandrei, iar în fața lor se află o măsuță. Pe aceasta se află, au presupus privitorii, o sticluță cu mir lângă o ramă foto. Este foarte probabil ca în acea fotografie să fie chiar Alexandra Măceșanu, și nici nu ar fi de mirare. Familia este distrusă de durere după ce a fost chemată pentru a primi certificatul de deces al fetei lor.

Alexandru Cumpănașu și părinții Alexandrei Măceșanu

”Sunt jurnaliști și ministrul de interne care dețin informații și mai clare și oribile”

După ce a fost amenințat cu moartea, Alexandru Cumpănașu a izbucnit, transmițând un mesaj online din care reiese că lucrurile au scăpat de sub control, din punctul său de vedere.

”Dragi români, lucrurile scapă de sub control. Am informat atât MAI cât și Parchetul General cu privire la amenințările directe la adresa mea și a familiei mele. Sunt zeci, sute de amenințări directe la adresa mea, a familiei și a susținătorilor din partea clanurilor interlope. Pun aici doar un exemplu însă sunt altele mai grave și directe!!!Ticăloșii din instituții în loc să apere viața unei familii hărțuită și amenințată de clanurile interlope preferă să se lupte cu mine politic deși campania s-a terminat de mult timp și nici nu am dorința de a ingroșa numărul inculților, corupților și ticăloșilor din politică!!! Sunt jurnaliști și ministrul de interne care dețin informații și mai clare și oribile pe care nu le voi pune aici. Dacă se întâmplă CEVA oricărui membru al familiei mele vă asigur că cei informați și nu au luat măsuri vor face pușcărie toată viața! Fac public acest comentariu din multele amenințări pentru a nu spune mai târziu ca s-au rătăcit mesajele, hârtiile…”, a scris Alexandru Cumpănașu pe contul lui de socializare.