Alexandru Cumpănașu, declarații după audierea DIICOT: ”Umilința rămâne”

Publicat: 23/12/2019 | 19:26

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, una dintre adolescentele despre care Gheorghe Dincă a spus că le-a ucis, a fost audiat, luni, de DIICOT. Unchiul Alexandrei Măceșanu a dezvăluit ce a spus în fața anchetatorilor.

„Dragi prieteni, o zi grea: 1. Chemarea de catre procurorii DIICOT a lui Teo si Nelu pentru a ridica Actul Constatar de Deces. Concluzie: Am refuzat. S-a intocmit proces verbal de refuz. Probele sunt inexistente. Umilinta ramane. Nu o vor uita si nu o voi uita niciodata. Sa te cheme sa confirmi moartea copilului tau de Craciun?!…Teodora i-a transmis unui procuror: Si daca peste 6 luni apare Alexandra ce faceti domnule procuror? A ramas incurcat…”, a scris Alexandru Cumpănașu, pe pagina lui de Facebook.

„2. Invitarea mea ca martor la DIICOT la mai bine de 2 luni de la solicitarea depusă de mine… Precedent in sistemul judiciar. Dacă tot m-au chemat in bataie de joc la finalul dosarului le-am spus destule: ce politicieni il protejeaza pe Dinca, anturajul „select” al lui Dinca la nivelul judetului Olt inainte si dupa 1989, incompatibilitatea unuia din procurorii de caz care a fost subordonatul politic al unuia dintre cei care trebuiau audiati in dosar si…evident…nu a fost, detalii despre 3 persoane care au filat-o pe Alexandra si neinvestigate, multitudinea de apeluri dintre unul din vecinii familiei mele si Gheorghe Dincă care nu a parut deloc suspecta procurorilor (desi sta la cateva case mai incolo…), detalii despte familia Dincă….si multe altele!!!

Craciun Fericit procurori DIICOT de caz. Voua si copiilor vostri care se afla in siguranta!”, a adăugat el.