Alexandru Cumpănașu, atac dur după ce Dincă și-a schimbat declarația referitoare la Luiza Melencu: ”Ne apropiem de adevăr. Fetele sunt în viață și totul e o mascaradă!”

Publicat: 08/01/2020 | 12:08

Alexandru Cumpănașu lansează un nou atac dur în mediul online, după ce Gheorghe Dincă și-a schimbat declarația inițială și a spus că nu a ucis-o pe Luiza Melencu. Cumpănașu este de părere că totul se dovedește a fi o mascaradă și transmite că va continua lupta începută cu clanurile din zona Caracal.

Unchiul Alexandrei Măceșanu susține că este aproape de ”adevăr”, iar clanurile Dincă și Baboi au intrat în panică. Sunt disperați cu toții, spune Alexandru Cumpănașu și, din punctul său de vedere, nu există niciun dubiu că Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu trăiesc. 

”Panică mare în clanurile Baboi și Dincă! Atât eu cât și alții ne apropiem de ADEVĂR, lucru ce i-a făcut să dispere. Să amenințe în stânga și-n dreapta, să plătească pe oricine oricât. Este finalul‼  Chiar dacă MONSTRUL va fi „convins” până joi să-și schimbe declarația, o țara întreagă s-a convins: fețele sunt în viață și totul este o mascarada! Puteți să-mi spuneți de ce procurorii DIICOT au așteptat 4 ZILE până să afle unde este Luiza Melencu după anunțul că Dincă vrea să-și schimbe declaratia⁉️ Nu ar fi fost normal să îl fi luat în primele 10 minute, cu antemergător, și să afle ce s-a întâmplat cu fata și unde este⁉️ Va rog. Spuneți-mi dumneavoastră ce se întâmplă în țara asta.  P.S.: Unele scursuri umane au crezut că eu am candidat pentru putere sau avantaje. NU. Și spre deosebire de mulți papagali (…), eu – de aici, din societatea civilă – voi lupta pentru TERMINAREA CLANURILOR și a terorii asupra copiilor noștri. Pentru că eu am avut și am o CAUZĂ. Și oricine vine alături cu bună intenție este binevenit”, a scris Alexandru Cumpănașu pe pagina sa de socializare.