Alexandru Cumpănașu a răbufnit pe Facebook, după ce fostul șef al Poliției Olt a fost repus în funcție

Publicat: 06/05/2020 | 15:41

Alexandru Cumpănașu a răbufnit pe Facebook, după ce fostul șef al Poliției Olt a fost repus în funcție. Nicolae Alexe a primit câștig de cauză și a obținut suspendarea dispoziției prin care a fost destituit.

Nicolae Alexe a fost destituit după ce a fost acuzat de legături cu lumea interlopă din Caracal. Recent, acesta a avut câștig de cauză în proces. Alexandru Cumpănașu a răbufnit pe Facebook după ce a aflat decizia magistraților. (CITEȘTE ȘI: NOUA TULPINĂ A CORONAVIRUSULUI, MULT MAI CONTAGIOASĂ FAȚĂ DE VARIANTA ORIGINALĂ, DIN WUHAN. ȚĂRILE UNDE A FĂCUT DEJA RAVAGII)

Admite cererea si dispune suspendarea executarii dispozitiei de destituire nr. 1242/04.02.2020 si a dispozitiei nr. 2400/16.03.2020, emise de IGPR pana la solutionarea definitiva a cauzei. Cu recurs in cinci zile de la comunicare„, se arata in solutia pe scurt, pe site-ul Tribunalului Olt.

”Sistemul a decis: umilirea până la capăt pentru mine și familia mea: Nicolae Alexe a fost repus în funcție‼️ Fostul șef al Poliției Olt care a coordonat operațiunea de „salvare” a Alexandrei‼️Același Alexe care a apelat la interlopi pentru localizarea ÎNGERULUI nostru‼️Sistemul s-a regenerat și TOȚI cei sancționați sau demiși au fost REPUSI în funcție și din Decembrie a început operațiunea de răzbunare și hărțuire a Sistemului față familia mea‼️ Teo și Nelu sunt pur și simplu distruși. În cursul zilei de azi sau mâine vom anunța ce măsuri vom lua față de această decizie a instanței de repunere in funcție a CALAILOR Alexandrei‼️Mesajul este simplu: NIMENI nu mai are voie să se lupte cu SISTEMUL‼️Tarlaua de sclavi NU are drepturi‼️, a scris Alexandru Cumpănașu pe Facebook.

Comisarul șef Nicolae Alexe, numărul 1 pe operațiuni în poliția Olt și cel care a coordonat acțiunea de la Caracal, ar fi apelat la Remus Rădoi ”Codiță”, șeful unei rețele uriașe și dintre cei mai temuți oameni din județ. Conversațiile incredibile de pe WhatsApp dintre polițistul Alexe și Rădoi ”Codiță” au fost făcute publice.

Poliția a oferit numerele de telefon ale suspectului și alte informații secrete către grupările populate de infractori și care și-au împărțit Oltenia! Iar Remus Rădoi ”Codiță” ar fi trimis poliția la două adrese false ale rivalilor din clanul Oacă, potrivit Libertatea. În același timp, clanul Oacă cunoștea și el toate mișcările poliției, fiind prieten cu șefii poliției din Caracal: Mirea și Humă, ambii implicați în căutarea Alexandrei.