Alexandru Coita și Ilan Laufer au văzut moartea cu ochii. Cei doi politicieni au fost implicați într-un accident pe Autostrada Soarelui

Publicat: 29/01/2020 | 21:11

Un accident grav s-a petrecut în urmă cu puțin timp pe Autostrada Soarelui. Doi tineri politicieni au trecut prin clipe de groază.

Alexandru Coita și Ilan Laufer porniseră într-un tur de promovare a platformei social-liberale ale cărei baze le-au pus de ceva timp. Pe A2 un câine le-a apărut brusc în fața mașinii și l-au izbit în plin. Autoturismul a fost puternic avariat. Alexandru Coita a povestit prin ce momente a trecut pe pagina de socializare unde a ținut să-i liniștească pe prieteni transmițându-le că este bine atât el cât și colegul său.

„Dragii noștri, în primul rând vreau să știți că eu și Ilan suntem teferi. Am avut mai devreme un accident pe A2 în drum spre Constanța și practic ne-am văzut moartea cu ochii. Autostrada nu avea în punctul în care ne aflam gard de protecție pentru animale și ne-a sărit în față un biet cățel pe care nu îl puteam evita decât cu prețul vieții noastre.

Este absolut incredibil că în anul 2020 în România nu numai că nu avem autostrăzi, dar și acelea puține care sunt nu respectă minime norme de siguranță rutieră, punând în pericol viețile oamenilor și animalelor.

Putem spune acum că am reușit să evităm ce e mai rău, suntem bine, însă din păcate nu mai putem continua astăzi Turul României 10 în 10, fiind obligați să ne întoarcem de urgență la București. Ne pare nespus de rău că nu mai putem fi în această seară la Constanța. Mâine la Tulcea și Brăila vom fi live prin videoconferință, iar autocarul și echipa vor fi alături de voi în teren”, a scris Alexandru Coita.