Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au fost jefuiți: ”Noi avem sistem de alarmă, dar nu l-am folosit niciodată”

Publicat: 16/12/2019 | 20:18

În weekend, Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au fost jefuiți. Nimeni din casă nu i-a auzit, în ciuda faptului că în casă trăiesc șase persoane.

Hoţilor nu le-a fost teamă, deşi maşinile erau în curte, semn că familia era acasă. Totul s-ar fi întâmplat între orele 3 şi 6 dimineaţa. Hoţii au furat mai multe tablouri şi opere de artă. Acum, Alexandru Ciucu trage un semnal de alarmă și îi avertizează pe cei care stau în zona lui.

„Vreau să ştie lumea ce mi s-a întâmplat. Mi s-a spus că în Voluntari, Pipera este o nebunie cu spargerile. Aviz locuitorilor din ţară, dar mai ales din zona asta. Nu puneţi pe Facebook că plecaţi, nici când plecaţi. Când dau intrat, hoţii au văzut că sunt maşinile acasă. Cred că între 3 şi 6 s-a întâmplat. Toată lumea doarme la ora aia. Noi avem sistem de alarmă, dar nu l-am folosit niciodată pentru că mereu ne-am simţit într-o zonă foarte sigură”, a spus Alexandru Ciucu la „Acces Direct”.

Cu o viață profesională agitată, dar și cu două fetițe mici superbe, Alina Sorescu își face timp și pentru ea. În vârstă de 32 de ani, cântăreața este atentă cu felul în care arată și a dezvăluit că face pilates de două ori pe săptămână. „E cel mai potrivit sport pentru mine. Am ajuns la pilates pentru că în perioada de recuperare după prima naștere căutam un mod de a face sport care să nu mă solicite foarte mult cardio, mai ales după cezariană… Acum, în septembrie (n.r.: anul trecut), vin obligatoriu de două sau de trei ori pe săptămână. Vin când dorm fetițele. Fiecare după posibilități”, a explicat Alina Sorescu în cadrul unui interviu acordat pentru emisiunea „Vorbește Lumea”.