Alexandru Bălan, vlogger-ul care a instigat la violarea minorelor, regretă ce a postat pe YouTube. “O glumă extraordinar de proastă!”

Publicat: 02/06/2020 | 16:55

Vlogger-ul Alexandru Bălan, cunoscut în mediul online drept “Colo”, este anchetat de Poliția Capitalei pentru fapte de instigare la violarea minorelor. Acesta a povestit într-un live pe YouTube o experienţă personală, în care era implicată o minoră de doar 16 ani.

VEZI AICI: VLOGGERIȚA MIMI FUMEAZĂ ȚIGARĂ CBD CU EXTRACT DE CANNABIS ȘI DĂ SFATURI TINERILOR. “NU AI NEVOIE DE DIPLOMĂ. SUNT ATÂȚIA OAMENI CARE…”

Pe 1 iunie, Alexandru Bălan Vloggerul a postat un vlog intitulat ”Îmi cer scuze”, în care își exprimă regretul pentru situația pe care a creat-o.

Tot acest clip este extras dintr-un live de divertisment pe care l-am făcut acum câţiva ani. A fost o glumă extraordinar de proastă. Îmi cer scuze în mod oficial pentru că clipul meu a deranjat. Nu reprezintă în niciun caz nici valorile mele morale, nici felul meu de gândire”, a spus Alexandru Bălan.

În vârstă de 28 de ani, “Colo” a adăugat că respectă femeile şi că nu este agresiv nici cu iubita sa, de asemenea vlogger, alături de care trăieşte de 6 ani. Acesta mai susține că la momentul filmării acelui clip nu avea “cea mai bună gândire, cea mai bună mentalitate”.

Totodată, a adăugat că nu avea un număr atât de mare de abonaţi şi nu ştia că se adresează “unui public atât de mare şi atât de fraged”.

În final, Alexandru Bălan a anunţat că are nevoie de o pauză şi că ia în calcul să modifice conţinutul de pe canalul său de YouTube.

Poliția este pe urmele lui Alexandru Bălan

De precizat că Poliţia Capitalei a deschis o anchetă după ce vlogger-ul Alexandru Bălan a instigat la violarea minorelor, după ce a povestit o experienţă personală pe care a avut-o cu o fată de 16 ani.

NU RATA: ACUM ÎNVÂRTE MILIOANELE PE DEGETE ȘI E MARE VLOGGER, DAR PUȚINI SUNT CEI CARE ȘTIU CUM ARĂTA SELLY ÎN COPILĂRIE: „AȚI ÎNNEBUNIT TOȚI”

În urmă informaţiilor apărute în media, cu privire la anumite declaraţii ale unui bărbat ce activează în zona online, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti s-a sesizat din oficiu şi a demarat verificări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi de drept”, a precizat luni Poliţia Capitalei.