Alexandru Arșinel, direct pe scenă din spital! Ce spune marele actor

Publicat: 06/05/2021 | 19:08

S-a decis redeschiderea sălilor de spectacole, spre imensa bucurie a actorilor, care au avut o viață grea în ultimul an. Între ei, Alexandru Arșinel, internat în spital alături de soția lui, actor care visează cu sufletul la gură să urce, din nou, pe scenă.

De altfel, avea să și dezvăluie că se și vede revenind pe scena Teatrului de Revistă “Constantin Tănase”. Iar primul spectaol va avea loc sâmbătă, 15 mai, cu actorul Alexandru Arșinel, care este și directorul instituției, pe scenă. El a spus că va juca la scurt timp după ce va fi externat. “Sunt încă în spital, cu consult medical chiar acum. Mai stau vreo câteva zile. O să joc săptămâna ailaltă, într-un spectacol montat de mine. Încă nu e clară situația mea aici și săptămâna viitoare o să vă informez cu mai multe detalii”, a declarat Alexandru Arșinel, pentru Fanatik.ro, făcând referire la spectacolul “Niște senzații…” (CITEȘTE ȘI: ALEXANDRU ARȘINEL, DEZVĂLUIRI DESPRE TRANSPLANTUL DE RINICHI CARE I-A SALVAT VIAȚA: „DACĂ E SĂ FI PRELUAT CEVA DE LA ACEL TÂNĂR, AŞ SPUNE CĂ AM LUAT DORINŢA DE A TRĂI”)

Alexandru Arșinel, direct pe scenă din spital! Ce spune marele actor

Alexandru Arșinel se află în spital, fiind bolnav de COVID-19. Maestrul a dezvăluit care este starea lui de sănătate, dar și a soției, după ce a ajuns, din nou, pe mâinile medicilor. Alexandru Arșinel și soția sa au fost reinternați la spitalul Matei Balș, iar săptămâna trecută cei doi fuseseră externați, după ce au contractat virusul la două luni de la rapel. Însă, din cauza simptomelor pe care le-au avut, au fost nevoiți să revină. Medicii susțin că mai e nevoie de câteva zile pentru ca procesul de recuperare să fie complet. “Mulțumesc. Sunt foarte bine. Nu vă faceți griji, sunt foarte bine”, a spus Alexandru Arșinel.

Soții Arșinel s-au vaccinat la începutul anului. Au primit prima doză de la Pfizer în ianuarie, iar rapelul în februarie. Este motivul pentru care, consideră medicii, aceștia au făcut acum o formă ușoară a bolii.

Sursa foto: Instagram