Alexandru Arșinel, dezvăluiri dureroase de ziua lui: “Am avut o insomnie din asta puternică. Regret că…”

Publicat: 05/06/2020 | 09:01

De ziua lui de naștere, Alexandru Arșinel a acceptat invitația lui Mihai Gâdea de a fi prezent în platoul emisiunii pe care o moderează la Antena 3. Celebrul actor a făcut dezvăluiri dureroase privind moartea regretatei Stela Popescu, dar și despre cum l-a afectat epidemia de COVID-19 care a pus stăpânire pe România la mijlocul lunii martie.

Citește și: Cine îl ajută pe Alexandru Arșinel cu cumpărăturile, pe durata pandemiei de COVID-19. “Sunt lăsate la ușă. De două săptămâni…”

Alexandru Arșinel, mărturii dureroase în ziua în care a împlinit 81 de ani

Actorul Alexandru Arșinel a împlinit ieri onorabila vârstă de 81 de ani și, așa cum era de așteptat, a fost foarte ocupat. Familia i-a făcut câteva surprize de suflet, s-a întâlnit și cu colegii săi de breaslă pentru o discuție importantă și a oferit interviuri. Așa s-a întâmplat și aseară, în cadrul talk-show-ului prezentat de Mihai Gâdea, unde, chiar de la începutul declarațiilor, artistul a mărturisit cât de rău îi pare că regretata Stela Popescu s-a stins, iar el a rămas incomplet… pe scena teatrului din România. Cu durere în glas, el a vorbit și despre criza provocată de noul coronavirus (virusului SARS-CoV-2) în țara noastră și nu numai.

Nu rata: Ce pensie are Alexandru Arșinel? Câți lei primește în fiecare lună de la stat

“Regret că nu mai e Stela, că nu mai putem face un duet, ca pe vremuri. Eram într-o permanentă ocupație, să facem un text, să reluăm. Avem colegi care pot să facă lucruri extraordinare. Pandemia asta ne-a dat peste cap cu totul”, a declarat actorul Alexandru Arșinel în cadrul emisiunii “Sinteza Zilei”, de la Antena 3.

Întrebat despre activitățile făcute chiar de ziua lui de naștere, Alexandru Arșinel a mai spus în timpul talk-show-ului moderat de Mihai Gâdea: “Am fost ocupat toată ziua. De azi-noapte, am avut o insomnie din asta puternică, obsedat probabil că voi mai trece o graniță. M-am culcat târziu, m-a trezit dimineață, am organizat o mică întâlnire cu colegii mei de la birouri, iar apoi am fost solicitat de un post de televiziune, să mă mărturisesc, să mă destăinui. Am fost de dimineață, tot în acest studiou. Apoi m-am întâlnit cu copiii, cu familiile lor, am stat cu nepoții cu soția”.

În clipul de mai jos, puteți viziona scene impresionante cu regretata actriță Stela Popescu și Alexandru Arșinel.

Descoperă și: Alexandru Arșinel, declarații sfâșietoare la doi ani de la moartea Stelei Popescu. ”Nu îmi e ușor… Câteodată mi se face frică fără ea!”

Alexandru Arșinel ia aproape 20 de pastile pe zi

“Foarte rar mă mai întreb cum sunt. Faptul că am această supărare de acasă mă face uneori să uit de mine cu săptămânile. Dacă nu mă gândesc la problemele de sănătate, e bine. Dacă mă gândesc, încep să fac tensiune. Mai merg la doctor cu unele probleme de tensiune, rinichiul văd că funcţionează, dar cu picioarele sunt nasol. Îmi place cuvântul ăsta extraordinar, de la o glumă, apropo de inundaţiile astea: papagalul Coco îl sună pe dinozaurul Dinu. «Alo, Dinu…»; «Da, Coco». «Auzi, pe tine te-a sunat unu’ Noe?»; «Nu». «Nasol» (n.r.: râde). Da, masa musculară mă supără, nu prea mai am muşchi la picioare, nu mă mai ţin picioarele. Iau foarte multe medicamente, în jur de 20 de pastile pe zi: dimineaţa când mă trezesc, la 10, la 14, la 20 şi seara înainte de culcare. Le-am învăţat pe de rost, le ţin în cutii din astea pentru fiecare oră. (n.r.: tocmai a golit o cutiuță cu câteva pastile în timp ce a povestit amănuntele)”, a mărturisit Alexandru Arșinel în cadrul unui interviu mai vechi oferit jurnaliștilor de la click.ro.