Alexandru Arșinel, declarații sfâșietoare la doi ani de la moartea Stelei Popescu. ”Nu îmi e ușor… Câteodată mi se face frică fără ea!”

Publicat: 19/12/2019 | 22:20

După mai bine de doi ani de când Stela Popescu s-a stins din viață, colegul și prietenul ei cel mai bun, Alexandru Arșinel, nu s-a împăcat cu ideea că marea doamnă a teatrului românesc de revistă nu mai este printre noi. Actorul susține că îi simte lipsa atât pe scenă, cât și în viața de zi cu zi. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, mărturisiri emoționante. (VEZI ȘI: FILMĂRILE CARE ”ANUNȚĂ” DIVORȚUL VEDETEI TV)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Alexandru Arșinel la unul dintre evenimentele mondene organizate în Capitală, Gala de excelență Suflete Oameni Speranțe. (NU RATA: MILIONĂREASA MEDLIFE A APĂRUT CU UN NOU URUS DE 350.000 € ”PĂ NEGRU”!)

Când eram împreună, puteam să dăm aproape totul

Cu puțin timp înainte de a urca pe scenă, unde a primit premiul de excelență, marele actor a oferit un interviu de-a dreptul emoționant, în exclusivitate, pentru site-ul nr.1 din România.

”Românii sunt triști fără Stela, dar se bucură atunci când o revăd pe micul ecran. Nu îmi e ușor! Nu ne-a fost ușor! Stela însemna foarte mult. Ea era un reper important pentru noi. Pentru teatru a fost un geniu unic al românilor. Câteodată mi se face frică fără ea. Oamenii poate așteaptă mai multe de la noi. Când eram împreună, puteam să dăm aproape totul.

Acum joc, oamenii sunt generoși și mă aplaudă. Joc și cu alți colegi și ușor, ușor, publicul se obișnuiește. N-am înlocuit-o pe Stela. Am jucat în continuare cu o fată foarte talentată, Ana Donosa, un moment pe care-l jucam de când trăia Stela și când ne hotărâsem să luăm în spectacol un băiat tânăr, Cristi Simion,  care să joace cu ea și o fată cu care să joc eu.  

La ea am fost acum două săptămâni, când s-au împlinit doi ani de când au murit. Am fost cu niște flori. Cineva a văzut, la un moment dat, că m-am retras și m-am urcat în mașină. A fost așa de frig și la vârsta mea frigul pătrunde repede. Din această cauză m-am retras, nu din lipsă de respect”, a declarat Alexandru Arșinel, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Alexandru Arșinel, mărturisiri cutremurătoare

Planurile de sărbători: „Sperăm că, după ce ajungem la Sinaia, o să înceapă să ningă”

Mai mult decât atât, marele actor Alexandru Arșinel ne-a dezvăluit planurile pe care și le-a făcut împreună cu soția lui pentru sărbătorile de iarnă. (NU RATA: IMAGINI DE NECONCEPUT CU ”PRINȚUL ȚIGANILOR”)

”De sărbători îmi doresc să avem parte de vreme bună ca să putem urca la Sinaia, unde am casa. Ne este greu pentru că soția mea este paralizată și e dificil să urce vreo 30 de trepte. Și sperăm că, după ce ajungem la Sinaia, o să înceapă să ningă”, ne-a mai mărturisit marele actor.

Stela Popescu, loc de veci la Cernica

Stela Popescu s-a stins din viață în urmă cu doi ani, pe 23 noiembrie 2017, în urma unui accident vascular. Celebra actriţă a fost găsită fără suflare în casa ei din Bucureşti de către fiica vitregă, Doina Maximilian. Ea a venit într-un suflet, după ce artista nu i-a răspuns de mai multe ori la telefon. Regretata actriţă a fost înmormântată la Mănăstirea Cernica, lângă cel de-al doilea soţ, Puiu Maximilian. (VEZI ȘI: FIICA STELEI POPESCU A RENUNȚAT LA ”MOȘTENIREA DE SUFLET” LĂSATĂ DE ARTISTĂ!)

“A fost dorinţa ei să fie înmormântată lângă soţul ei, Puiu Maximilian, cum i se zicea acestuia în breaslă. La începutul carierei sale, Stela Popescu s-a îndrăgostit nebuneşte de scriitorul Mihai Maximilian, cu care s-a şi căsătorit în 1969. El îi compunea versurile la scheciurile pe care Stela le interpreta. După moartea lui Puiu, Stela Popescu tot timpul spunea că doreşte să fie înmormântată lângă soţul ei”, a mărtursit Oana Georgescu de la Teatrul ”Constantin Tănase”.

Alexandru Arșinel ia aproape 20 de pastile pe zi

”Iau foarte multe medicamente, în jur de 20 de pastile pe zi: dimineaţa când mă trezesc, la 10, la 14, la 20 şi seara înainte de culcare. Le-am învăţat pe de rost, le ţin în cutii din astea pentru fiecare oră. (n.r.: tocmai a golit o cutiuță cu câteva pastile în timp ce a povestit amănuntele)”, mărturisea Alexandru Arșinel, în urmă cu ceva timp.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)