Alexandru Arșinel ar fi ajuns din nou pe mâna medicilor. În urmă cu puțin timp se externase, după ce contractase virusul SARS-CoV-2

Publicat: 28/04/2021 | 08:22

Alexandru Arșinel și soția sa au fost internați în spital de curând, după ce ambii au contractat virusul SARS-CoV-2. Marele actor a fost externat, însă se pare că acum ar fi ajuns din nou pe mâna medicilor, după ce a început să se simtă rău.

Potrivit informațiilor din presă, Alexandru Arșinel ar fi ajuns din nou la spital, la Matei Balș, după ce fusese externat cu puțin timp în urmă.

Marele actor se pare că s-ar fi simțit rău, motiv pentru care ar fi avut nevoie, din nou, de îngrijirea medicilor.

Alexandru Arșinel și soția, infectați cu COVID-19 după ce s-au vaccinat

Deși s-au imunizat în urmă cu 2 luni, Alexandru Arșinel și soția sa au contractat virusul COVID-19. Din fericire, cei doi au ajuns la spital cu o formă ușoară a bolii.

”Ne simțim ca niște oameni bolnavi. Suntem de cinci zile în spital. Medicii mi-au promis că voi petrece sărbătorile acasă. E o formă, ei zic mai ușoară, din cauză că am făcut vaccinurile. Ne-am vaccinat în urmă cu două luni, cam așa, o lună jumătate.

Nu mi-au spus că este posibil să mai fac acest virus după vaccinare. Asta e. Nu așa a fost? Nu asta s-a spus? Nu am crezut. Nu am crezut că voi trece prin așa ceva”, a declarat Alexandru Arșinel la Antena Stars, la momentul respectiv.

Actorul are și alte afecțiuni

În 2013 , Alexandru Arșinel a suferit o intervenție de transplat de rinichi la Institutul de Urologie și Transplant Renal din Cluj. De asemenea, actorul are mai multe intervenții chirurgicale la coloană iar, în 2017, a fost operat la inimă, moment în care medicii i-au montat un stent.

Sursă foto: captură TV