Alexandra Ungureanu, decepție în dragoste. Concurenta „Bravo, ai stil” a fost părăsită înainte de nuntă

Publicat: 19/12/2020 | 12:44

Deși acum se simte încrezătoare și liniștită, în urmă cu cinci ani, Alexandra Ungureanu a trecut prin momente destul de dificile. Concurenta de la „Bravo, ai stil” a fost părăsită de logodnic chiar înainte de nuntă.

Alexandra Ungureanu a suferit o decepție în dragoste în urmă cu cinci ani. Vedeta credea că și-a întâlnit alesul și era gata să renunțe la tot pentru el. De dragul celui ce o ceruse în căsătorie, artista intenționa să plece definitiv din România și era pregătită să își i-a viața de la capăt în America.

Însă, cu puțin timp înainte de nuntă vedeta a fost prăsită de logodnicul ei. Lovitura a fost grea și a avut nevoie de ceva timp pentru a-și reveni. (CITEȘTE ȘI: RALUCA BĂDULESCU A UMILIT-O PE ALEXANDRA UNGUREANU LA BRAVO, AI STIL! CUVINTE GRELE LA KANAL D)

„El a fost cel care a renunțat la tot, iar Alexandra a decis să revină în țară și să o ia de la capăt”, spuneau, la vremea respectivă, surse din apropiate artistei.

„Eram fericită şi credeam că va fi bine. Trăirile mele şi cum mă simt nu trebuie spuse prin cuvinte. De acum, am să mă ocup de muzică, viaţa personală am pus-o deoparte. Mi-a făcut rău când am ales să vorbesc despre relaţia mea, însă se vor așeza lucrurile bine pentru mine cândva”, mărturisea Alexandra Ungureanu, potrivit vivia.ro.

„Acum sunt singură”

Anii au trecut, iar Alexandra Ungureanu este în prezent o femei singură și se simte perfect așa. Vedeta nu își dorește o relație și se bucură de timpul pe care îl are. (VEZI ȘI: DANIEL NICULESCU L-A ATACAT PE MAURICE MUNTEANU ȘI S-A PLÂNS LA BRAVO, AI STIL! GESTUL FĂCUT DE ANDREEA TONCIU DUPĂ CE SOȚUL EI L-A AVERTIZAT PE JURAT SĂ SPUNĂ ADEVĂRUL DESPRE ALEXANDRA UNGUREANU)

„Acum sunt singură. E un timp cu mine pe care-l apreciez și pe care nu l-am avut, poate, niciodată. Mi-am dat seama că multe dintre greșelile pe care le-am făcut în relații veneau și din niște probleme pe care eu le am cu mine și căutam rezolvarea la celălalt. Toți le avem. Da, e cazul ideal ca doi oameni să se sprijine și să evolueze și să se repare unul pe altul, dar cred că, din păcate, se întâmplă tot mai rar.

Relațiile sunt tot mai superficiale, răbdarea se pierde lesne, stresul și neajunsurile duc mai ușor la reproș, decât la toleranță, respect. Iubirea e pusă la mare încercare, sau poate nu e iubire, a fost doar pasiune și îndrăgosteală… În plus, eu sunt artist, sunt dominată de emoții, nu sunt un om rezonabil, ca partener, deși cred că am fost și extrem de generoasă, când am iubit cu adevărat.”, a declarat Alexandra Ungureanu, pentru sursa citată.