Alexandra Tudose, o tânără mămică, are nevoie de ajutorul nostru în lupta la viață cu o boală cumplită! Cum poți deveni unul dintre îngerii ei păzitori

Publicat: 15/04/2020 | 22:23

La 32 de ani, Alexandra Tudose, o mămică din Suceava, are nevoie de ajutorul nostru în lupta la viață! Ea are nevoie urgent de un tratament care este constisitor, însă acesta reprezintă unica ei șansă ca să învingă  boală cumplită, care o chinuie de multă vreme. În rândurile de mai jos, descoperi povestea sa impresionantă, dar și cum poți deveni unul dintre îngerii ei păzitori.

Citește și: Semn divin în plină pandemie de coronavirus! Plânge icoana Maicii Domnului cu Pruncul Iisus Hristos de la Mănăstirea Frăsinei | FOTO

Alexandra Tudose, o tânără mămică, are nevoie de ajutorul nostru în lupta la viață cu o boală cumplită

După o discuție serioasă, Alexandra Tudose și soțul său au decis să facă o strângere de fonduri ca să poată urma astfel tratamentul cu imunoterapie și a stopa evoluția dură a maladiei care îi pune viața în pericol. Conform mărturisirilor partenerului ei de viață, diagnosticul lung și greu primit de aceasta este: carcinom mamar ductal triplu pozitiv, de tip ulcerativ, avansat, inoperabil, cu metastaze.

“Ai 32 de ani; ești mămica unui băiețel de 5 anișori, Ayan, care ne face zilele dulci prin ideile lui trăsnite despre un viitor care dă fast forward/rewind la realitate și ești soția mea, soția iubitului din liceu. Împreună, am început acum puțini ani o viață nouă în America prin Loteria Vizelor, însă, în paralel, am primit și vestea cruntă a unui cancer la sân – boală nemaîntâlnită, mai ales în rândul femeilor foarte tinere care și alaptează!

Însă, TU esti curajoasă, te aduni și lupți să faci tratamentul, să ții sub control boala, să fii puternică și pentru cei din jur. Eviți să ne încarci cu angoasele și fricile care te copleșesc, îți protejezi familia și nu ne dai voie să facem împrumuturi la bancă, pentru că speri să poți fii TU suficient de puternică și să duci boala, să găsești calea trimisă de Dumnezeu și să te faci bine.

Ai luat-o de multe ori de la capăt: în Suceava, Iași, București și apoi, în Arizona. Vei fi bine, știm asta! Trebuie să fii bine! Însă, după ani de luptă tăcută și speranță, încercări – fără preaviz – cancerul la sân pe care l-ai ținut curajoasă sub tratament și anonimat față de lume, se extinde la ficat: metastază!… Dintr-odată obosești des și e din ce în ce mai greu, ziua și noaptea…” este o parte din mesajul lui Cătălin Tudose devenit viral, având credința în suflet că mulți oameni vor deveni îngerii păzitori ai soției sale.

Puteți face donații pentru salvarea Alexandrei Tudose în contul bancar de mai jos

IBAN Beneficiar: RO34INGB0000999902294058

Moneda: RON

Nume Beneficiar: Alexandra Tudose

Banca Beneficiar: ING Bank Bucuresti Centrala

Cod SWIFT: INGBROBU

Sau, dacă vă e mai simplu pe PayPal în contul deschis pe numele tinerei mămici.

Soțul Alexandrei Tudose și-a încheiat apelul impresionant astfel: Știm că este o perioadă grea, pentru că acest COVID-19 ne-a facut vulnerabili, însă, nu poți alege când anume să ceri ajutorul, când să fii puternic, iar boala nu așteaptă circumstanțe mai… favorabile…

Avem nevoie de 8.000 de oameni care să doneze 10 dolari. Azi, mâine, cât de urgent putem, astfel încat Alexandra să poată urma urgent tratamentul de imunoterapie care îi poate aduce speranța de a fi bine. Te rugăm donează și fă diferența pozitivă în viața Alexandrei!

Daca puteți ajuta cu o donație, distribuire sau o invitație către prieteni să doneze, vă suntem foarte recunoscători, dacă, nu, măcar un gând bun, o rugăciune trimiteți-ne.

“Doamne ajută! Să te faci bine, Alexandra”, “Să ne auzim cu bine” sunt două dintre comentariile strânse de apelul disperat lansat pe Facebook de Cătălin Tudose pentru că își dorește ca soția lui să iasă victorioasă din războiul cu temutul cancer și să trăiască multe clipe frumoase alături de fiul lor, Ayan.