Alexandra trăiește, de fapt?! Detalii zguduitoare, de ultimă oră, în cazul Caracal

Publicat: 31/01/2020 | 11:35

Chiar dacă medicii legiști au eliberat certificatul care atestă că Alexandra Măceșanu este moartă, părinții acesteia și unchiul ei, Alexandru Cumpănașu, rămân la părerea că adolescenta este în viață. În pofida concluziilor la care au ajuns anchetatorii, mama, tatăl și unchiul Alexandrei Măceșanu fac tot posibilul pentru a demonstra că Alexandra trăiește.

Medicul care a eliberat certificatul constatator al decesului Alexandrei Măceșanu s-a ales cu o plângere penală, a anunțat Alexandru Cumpănașu pe pagina sa de socializare. Unchiul Alexandrei și-a justificat demersul prin faptul că medicul a eliberat respectivul act cu toate că nu exista un cadavru – Gheorghe Dincă a declarat că a incinerat trupul adolescentei într-un cuptor improvizat din curtea ”Casei Groazei” din Caracal -, iar rămășițele umane descoperite de anchetatori nu erau de ajuns pentru confirmarea decesului.

„Am depus Plângere Penală la Parchetul General pe numele medicului care a eliberat Actul Constatator de Deces în cazul Alexandrei. Fără cadravru, fără rămășițe umane de orice natură care să aparțină Alexandrei a fost emis acest ACT de către un medic de la INML pe baza unei analize ADN dintr-un amestec de dinți găsiți în acel butoi. Și cu refuzarea dreptului familiei de a efectua o a doua expertiză. Este revoltător și ilegal! Probabil, ca în toate cazurile plângerilor depuse de noi față de funcționari ai statului, NU se va face NIMIC”, a transmis Alexandru Cumpănașu pe pagina lui Facebook.

Alexandru Cumpănașu îndeamnă, din nou, la protest

Totodată, unchiul Alexandrei Măceșanu îndeamnă, din nou, la un protest de amploare. Protestul va avea loc duminică, 2 februarie, fiind specificate și locațiile respective, atât în țară, cât și peste hotare. În Piața Universității, spre exemplu, vor fi prezenți 20 dintre colegii Alexandrei Măceșanu, iar Alexandru Cumpănașu speră numărul celor care vor participa să fie cât mai mare.

”Dragi români, copiii dumneavoastră sunt pe primul loc”, a scris Alexandru Cumpănașu pe Facebook.