Alexandra Stan, victima hackerilor. Artista a rămas fără contul de Instagram

Publicat: 23/04/2021 | 18:14

Alexandra Stan a anunțat printr-un video că cineva i-a furat contul de Instagram, fiindu-i schimbată parola, cât și toate datele de acces.

Artista era în drum spre Constanța și a vrut să posteze un video pe Instagram, când și-a dat seama că a fost deconectată și datele de acces i-au fost schimbate.

A acționat imediat și a creat un cont nou prin care cere ajutorul fanilor să anunțe faptul că i-a fost furat contul și, totodată, să atenționeze echipa Instagram. (CITEȘTE ȘI: ALEXANDRA STAN, AMENINȚATĂ CU MOARTEA?! „PARE CĂ CINEVA I-A PUS GÂND RĂU”)

”Sper să-mi recuperez contul”

Între pașii de verificare a unei identități pentru recuperarea contului se cer mai multe dovezi, iar Alexandra Stan spune că, pe lângă pozele cu ea care sunt oricum pe internet, multă lume are acces și la datele din buletinul ei de identitate. (VEZI ȘI: ALEXANDRA STAN A VORBIT DESPRE PRIMUL COPIL. CE A DEZVĂLUIT DESPRE RELAȚIA CU TRISTAN TATE: “MI-E FRICĂ SĂ SPUN ACUM”)

“Mereu mi-am trimis datele pentru verificări de tot felul când plecam în concerte. Plus că echipa mea s-a tot schimbat de-a lungul timpului. Evident că sunt date confidențiale, dar se pare că nu toată lumea respectă întru totul ideea de ”gdpr”. Sper doar să îmi recuperez cât mai repede contul, iar persoana care a făcut asta să realizeze că este un act ilegal”, spune Alexandra.

Pana la recuperearea contului oficial, Alexandra Stan va posta aici: https://www.instagram.com/alexandrastan444/