Alexandra Stan şi Dorian Popa, idilă secretă! Cei doi artiști s-au iubit în adolescență. „Cu el a fost primul meu sărut”

Publicat: 23/02/2021 | 13:10

Proaspăt întoarsă din Republica Dominicană, Alexandra Stan a făcut dezvăluiri de senzație. Cântăreața a recunoscut că primul său iubit a fost o persoană cunoscută din România. Mai exact, Dorian Popa a fost cel care i-a furat primul sărut artistei, în adolescență.

Alexandra Stan a uimit pe toată lumea când a mărturisit că ea și Dorian Popa au avut o relație pe vremea când erau doar niște adolescenți. Se pare că cei doi s-au cunoscut în Constanța, când erau elevi de liceu și au format un cuplu. Mai mult, cântăreața a dezvăluit că Dorian Popa a fost primul său iubit și tot el a fost cel care a sărutat-o pentru prima dată. (CITEȘTE ȘI: PRIMELE IMAGINI CU ALEXANDRA STAN DUPĂ CE S-A ÎNTORS DIN REPUBLICA DOMINICANĂ. ARTISTA A SLĂBIT MULT)

 „Aveam 16 ani, iar Dorian Popa din LaLa Band şi «Pariu cu viaţa» a fost primul meu iubit. El era la liceul „Eminescu”, eu la „Traian”, în Constanţa. Ne plăcea să ne plimbăm de mână. Cu el a fost primul meu sărut, era romantic, venea cu flori, formam un cuplu precum Usher şi Beyoncé. El de mic era supertalentat şi cânta, îi plăcea mult.”, a declarat Alexandra Stan pentru Click!.

„Mama lui m-a iubit mult”

Deși cei doi au ținut ascunsă relația până acum, Alexandra Stan a decis să spună tot. Se pare că artista nu l-a cucerit numai pe Dorian Popa, ci și Mamișor a fost plăcut surprinsă. Cântăreața a mai mărturisit că mama lui Dorian ținea foarte mult la ea și cele două s-au înțeles perfect.

„ Mama lui, care era profesoară de canto, m-a iubit foarte mult. Semănăm un pic la nas, îl avem la fel. Eram copii, iar el era gagicar, avea mai multe iubite”, a mai spus Alexandra Stan, potrivit sursei citate.

(VEZI ȘI: ALEXANDRA STAN, DEZVĂLUIRI DESPRE BĂTAIA PE CARE A PRIMIT-O DE LA MARCEL PRODAN. ” CA SĂ AJUNGI AGRESOR, AI ȘI TU NIȘTE PROBLEME EMOȚIONALE… ” + CUM A REUȘIT SĂ DEPĂȘEASCĂ PERIOADA NEAGRĂ DIN VIAȚA EI )