Alexandra Stan s-a reprofilat! Face pâine și covrigi acasă: ”După opt săptămâni de izolare…”

Publicat: 28/04/2020 | 09:04

Alexandra Stan respetă cu stricteȚe restricțiile impuse de autorități, ca urmare a pandemiei de coronavirus. Astfel, artista stă în casă de aproape două luni, timp în care a făcut de toate, până și covrigi și pâine, astea, în pemieră.

Într-un interviu oferit revistei VIVA!, Alexandra a explicat cum decurge viața ei, la izolare.

”Sunt destul de activă. Nu mă plictisesc. Reușesc să fac în fiecare moment al zilei ceva. Curățenie, mâncare, să mă joc cu Herky, motanul meu, alerg pe bandă, fac live-uri pe social media, înregistrez video-uri pentru TikTok, compun versuri, merg la cumpărături pentru părinții mei. Chiar am ce face in aceasta perioadă.

Mă simt, totuși, limitată. Nu mă pot bucura de plajă, de vremea frumoasă, nu mă pot vedea cu prietenii, nu pot merge la studio, nu pot avea concerte. Sunt multe încercări, dar știu că tot ce facem este spre binele nostrum”, a dezvăluit Alexandra.

Face sport, dar limitat!

Tot ea spune că nu-I lipsește sportul, dar nu-l mai face ca înainte de izbucnirea pandemiei de coronavirus.

”Da, fac sport acasă , însă câteodată mi-e greu să încep antrenamentul. Aș vrea să fac zilnic, dar nu-mi iese mereu. Fac de vreo 3 ori pe săptămână”, spune Alexandra.

Ea a descoperit că se pricepe să facă și pâine, ba chiar și covrigi: ”În perioada de izolare am făcut pentru prima dată pâine și un fel de covrigi. Am devenit expertă. Deja am făcut de vreo 5 ori și le-am dus și părinților mei. Gătesc multe feluri de mâncare, de la tradițională, la paste, salate și dulciuri!”

”Plusurile ar fi ca stăm mai mult timp singuri cu noi, avem timp mai mult pentru meditație, introspecție, vindecări spirituale, petrecem mai mult timp cu familia, organizăm mai bine totul și consumăm mai puține resurse naturale, poluăm mai putin. Iar minusurile sunt lipsa mersului pe jos în aer liber, pe plajă, în parc, întâlnirile cu prietenii, dansatul cu prietenele până dimineață”, a încheiat artista.