Alexandra Stan s-a filmat aproape goală la plajă. Imaginile sunt parca desprinse din filmele pentru adulți. FOTO

Publicat: 22/06/2020 | 17:59

Alexandra Stan a postat, în urmă cu puțin timp, așa cum și-a obișnuit fanii în fiecare vară, mai multe imagini incendiare de la plajă. În scurtul material video, vedeta apare aproape dezbrăcată.

Artista a petrecut câteva zile de vis în Maramureș, apoi a plecat la mare. Alexandra a vrut să își înveseleacă fanii prospăt ieșiți de la izolare, cum mai arată îmbrăcată doar într-o pereche de bikini. Astfel, cei care au ajuns în aceste zile la mare s-au bucurat de o priveliște parcă desprinsă din filmele pentru adulți.

Citește și: Alexandra Stan și Adriana Rusu au încins atmosfera pe plajă! Cele două cântărețe au făcut topless, iar imaginile i-au înnebunit pe bărbați

Cei mai probabil, vedeta își dorește să se bronzeze cât mai repede așa că s-a văzut nevoită să renunțe la jumătate de costumul de baie, pentru ca razele soarelui să nu îi lase urme inestetice pe trup.

Ce a făcut Alexandra Stan în izolare

Alexandra Stan a resptectat restricțiile impuse de autorități, ca urmare a pandemiei de coronavirus. Astfel, artista stă în casă de aproape două luni, timp în care a făcut de toate, până și covrigi și pâine, astea, în premieră.

Nu rata: Alexandra Stan s-a reprofilat! Ce face acasă, la izolare: ”După opt săptămâni …”

Într-un interviu oferit revistei VIVA!, Alexandra a explicat cum decurge viața ei, la izolare. ”Sunt destul de activă. Nu mă plictisesc. Reușesc să fac în fiecare moment al zilei ceva. Curățenie, mâncare, să mă joc cu Herky, motanul meu, alerg pe bandă, fac live-uri pe social media, înregistrez video-uri pentru TikTok, compun versuri, merg la cumpărături pentru părinții mei. Chiar am ce face in aceasta perioadă.

Mă simt, totuși, limitată. Nu mă pot bucura de plajă, de vremea frumoasă, nu mă pot vedea cu prietenii, nu pot merge la studio, nu pot avea concerte. Sunt multe încercări, dar știu că tot ce facem este spre binele nostrum”, dezvăluia vedeta.