Alexandra Stan pleacă antrenată în Republica Dominicană. Cântăreața este pregătită să câștige Survivor România

Publicat: 04/01/2021 | 17:36

Alexandra Stan este pregătită să concureze la Survivor românia 2021. Cântăreața a luat lucrurile în serios și a a apelat la o o veche concurentă pentru a se antrena corespunzător.

Alexandra Stan a intrat în competiția Survivor România 2021 alături de Jador, Majda Aboulumosha, Simona Hapciuc, Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Amna, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache și Ana Porgras. Ei vor fi „Faimoșii” care vor lupta pe traseele din Republica Dominicană în cel de-al doilea sezon al reality-ului „Survivor România’.

Alexandra Stan vrea cu orice preț să aducă trofeul acasă, așa că a a apelat la gimnasta Cristina Nedelcu, una dintre vedetele Exatlon, pentru a ajuta-o să se pregătească pentru provocările din Republica Dominicană.

Eu aș mai fi vrut să slăbesc (râde n. red.), dar Cristina Nedelcu mi-a spus că trebuie să fiu în formă fizică maximă pentru Survivor. Antrenamentele pe care le-am făcut alături de ea s-au axat pe creșterea forței musculare, m-am alimentat cu atenție, dar m-am pregătit și pentru momentele în care, în Republica Dominicană, nu vom avea de mâncare. Ca să fiu sinceră, până acum un an, când, din întâmplare, am decis să schimb câte ceva în viața mea când vine vorba de mâncare, dacă mi-era foame mă certam cu toată lumea. Apoi, am început să țin post negru în unele zile, mai ales duminica, și m-am mai obișnuit’, a declarat, în exclusivitate pentru Wowbiz, Alexandra Stan, concurentă Survivor România 2021.

„Vreau să-mi arăt mie că mă pot depăși”

‘Voi merge acolo din mai multe motive. În primul rând, deși știu că sună a clișeu, chiar dacă nu este pentru mine, vreau să îmi arăt mie că mă pot depăși. Vreau să îmi arăt că sunt o persoană puternică și care, nu din întâmplare, a reușit să treacă prin tot felul de încercări, care mai de care mai grele, de-a lungul timpului. Și, la o adică, simt că sunt pregătită, că dacă voi face foamea, voi rezista…

Și vreau să îmi înfrunt una dintre fricile mele, cea legată de oamenii care nu mă susțin, care din vorbe, încearcă să mă demoralizeze. Vreau să îmi demonstrez că pot lupta și împotriva unora care, poate, sunt mai tari în gură decât am fost eu. Abia aștept să văd cum ne vom descurca, noi, toată echipa Faimoșilor, la Survivor’a mai spus Alexandra Stan pentru Wowbiz.