Alexandra Stan, filmată goală în cadă în timp ce cântă o manea celebră! Înregistrarea a devenit virală

Publicat: 24/03/2020 | 07:45

Alexandra Stan este una dintre cele mai controversate cântăreţe din România şi, recent, ea s-a filmat în timp ce era complet goală în cada cu spumă şi a cântat o manea celebră. Înregistrarea a devenit virală pe Internet şi, desigur, a stârnit reacţii şi pro, şi contra.

Citeşte şi: Alexandra Stan are ”tabieturi” de mega-vedetă… S-a camuflat la plimbarea cu fetele prin parc!

Alexandra Stan, filmată goală în cadă în timp ce cântă o manea celebră

La fel ca toţi artiştii din ţara noastră, Alexandra Stan se află în izolare la domiciliu de mai multe zile din cauza epidemiei de coronavirus care a început să facă victime şi în România. După ce a epuizat unele lucruri pe care le-a făcut în casă, cântăreaţa s-a relaxat în cada plină cu spumă… desigur, pe lângă aceste pregătiri, ea şi-a luat un microfon special şi i-a întrebat pe fani ce îşi doresc să le cânte.

“Ce ar trebui să cânt în timp ce stau în cadă? Aşa că provocaţi-mă!”, a spus Alexandra Stan într-o filmare urcată recent pe Instagram Stories.

Nu a trecut prea mult timp şi carismatica vedetă a revenit cu una dintre propuneri: “Aşa sunt zilele mele”, o manea celebră cântată de Adrian Minune.

Imediat ce veţi da play la video-ul de la articol, veţi putea asculta o parte din recitalul susţinut de Alexandra Stan în timp ce este în cadă, complet dezbrăcată: “Asta e una dintre piesele care s-au cerut: una, două, trei şi: Aşa sunt zilele mele/Una bună, zece rele/Nu da Doamne cineva/Să mă scape de lumea rea. Aşa sunt zilele mele/Una bună, zece rele/Nu da Doamne cineva/Să mă scape de lumea rea/Ooo, lume rea, blestemată eşti/Ooo, lume rea, de rău mă vorbeşti”.

După ce a interpretat piesa îndrăgitului manelist Adi Minune, ea a cântat şi noul său single “Obsesii”. Aceasta nu e prima dată când Alexandra Stan se filmează în costumul Evei… s-a întâmplat şi în urmă cu trei luni… atunci a publicat mai multe imagini în care apare complet goală, iar în unele își atinge zonele intime.

Află şi: Alexandra Stan vorbește despre viața sentimentală: “Nu-mi place să fiu îmblânzită”

Alexandra Stan, declarații tranșante după ce a fost criticată că se filmează și pozează goală

“Înainte de a judeca pe cineva, consider că e tare ușor să aruncăm cu vorbe asupra oamenilor, fără să analizăm prea mult o situație. Din răutate, din frustrare, din ignoranța, dintr-un complex de inferioritate, din nimic, din motive greu de înțeles. Iar eu, după 10 ani de carieră internațională, am fost acuzată de «disperare și nevoie de atenție, fără să am un plan de marketing pregătit». Oare chiar așa să fie? Mai ciudat mi se pare faptul că «acuzele» vin de la o persoană care are experiență în PR și marketing, care a lucrat (sau încă lucrează) cu artiști din muzică. 

(…) am ales să fiu liberă, să mă accept pe mine așa cum sunt. La 30 de ani, îmi iubesc corpul și sunt în perioada de #ImFeelingMyself, despre care pomenește și @beyonce. Sunt free (n.r.: liberă) să postez ce vreau, deal with it (n.r.: obișnuiește-te cu asta). Nu poți să desființezi un artist pentru că e sexy. Dacă-mi expun formele, nu înseamnă că nu sunt o femeie puternică, independența, că nu am management sau planuri de marketing. Tocmai, știu bine ce vreau și cine sunt. Suntem în era libertății, a sincerității. Poate că ar fi mai bine să ne susținem între noi. Noi, femeile… noi, artiștii… noi, persoanele din muzică din România. Dar, după cum spuneam, eu susțin libertatea de exprimare, așa că fiecare poate să scrie despre orice și ce vrea”, a spus Alexandra Stan pe contul ei de Instagram în urmă cu trei luni, după ce a primit numeroase mesaje negative din cauza faptului că pozează goală şi se filmează astfel.

Nu rata: Alexandra Stan rupe tăcerea după ce s-a filmat goală pușcă: “Îmi vine instinctul de nevastă!”

În urmă cu o lună, Alexandra Stan a lansat videoclipul piesei “Obsesii”, care s-a bucurat de un real succes. Mai mult, piesa e atât în topurile muzicale din România, dar şi în cele de peste hotare, unde cântăreaţa are milioane de fani.