Alexandra Stan, filmată complet goală în timp ce dansa. Cântăreața și-a atins zonele intime ca-n filmele pentru adulți

Publicat: 16/12/2019 | 09:25

Alexandra Stan și-a uimit și, în același timp, și-a șocat fanii după ce a publicat mai multe imagini în care apare complet goală, iar în unele își atinge zonele intime. Scenele s-au petrecut într-o casă, în timp ce dansa în costumul Evei. Unii dintre internauți au criticat-o dur, însă, extravaganta artistă le-a dat imediat replica. 

Citește și: Alexandra Stan a rupt tăcerea despre despărțirea de Bogdan Stăruială. Care este motivul pentru care au pus punct relației după 4 ani

Alexandra Stan, filmată complet goală în timp ce dansa lasciv

La 30 de ani, Alexandra Stan este una dintre cântărețele de la noi, care se bucură de succes și notorietate atât în România, cât și peste hotare, unde a susținut sute de concerte. În weekend, artista a postat o serie de capturi realizate la o înregistrare care a fost făcută în timp ce dansa goală prin casă, după cum puteți vedea în galeria foto a articolului. La începutul filmării, diva este îmbrăcată… însă, se dezbracă repede pe ritmurile muzicii și rămâne în costumul Evei. În timp ce se joacă cu pisica printre picioare, vedeta începe să danseze pe o piesă specială pentru filmele pentru adulți. În timpul dansului, ea își atinge sânii, iar gestul său i-a înfierbântat pe reprezentanții sexului tare.

Citește și: Cum a fost fotografiată Alexandra Stan în camera unui hotel din Tokio. Are sau nu are lenjerie intimă?!

Alexandra Stan, declarații tranșante după ce a fost criticată că se filmează și pozează goală

După ce a primit numeroase mesaje negative, Alexandra Stan a răbufnit și i-a pus la punct pe cârcotași.

Citește și: Imaginile momentului în showbiz-ul din România! Alexandra Stan, fotografiată goală pușcă în piscină

“Înainte de a judeca pe cineva, consider că e tare ușor să aruncăm cu vorbe asupra oamenilor, fără să analizăm prea mult o situație. Din răutate, din frustrare, din ignoranța, dintr-un complex de inferioritate, din nimic, din motive greu de înțeles. Iar eu, după 10 ani de carieră internațională, am fost acuzată de «disperare și nevoie de atenție, fără să am un plan de marketing pregătit». Oare chiar așa să fie? Mai ciudat mi se pare faptul că «acuzele» vin de la o persoană care are experiență în PR și marketing, care a lucrat (sau încă lucrează) cu artiști din muzică. (…).

Suntem în 2019, am ales să fiu liberă, să mă accept pe mine așa cum sunt. La 30 de ani, îmi iubesc corpul și sunt în perioada de #ImFeelingMyself, despre care pomenește și @beyonce. Sunt free (n.r.: liberă) să postez ce vreau, deal with it (n.r.: obișnuiește-te cu asta). Nu poți să desființezi un artist pentru că e sexy. Dacă-mi expun formele, nu înseamnă că nu sunt o femeie puternică, independența, că nu am management sau planuri de marketing. Tocmai, știu bine ce vreau și cine sunt. Suntem în era libertății, a sincerității. Poate că ar fi mai bine să ne susținem între noi. Noi, femeile… noi, artiștii… noi, persoanele din muzică din România. Dar, după cum spuneam, eu susțin libertatea de exprimare, așa că fiecare poate să scrie despre orice și ce vrea”, a afirmat Alexandra Stan pe contul ei de Instagram.