Alexandra Stan, cu sfârcul la vedere! Cum a reușit artista să pună toți bărbații „cu botul pe labe”

Publicat: 29/03/2020 | 19:49

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Alexandra Stan este una dintre cele mai sexy artiste de la noi, dar nici la capitolul lipsă de inhibiții nu o întrece nimeni. 

Când vine vorba de a fi sexy, Alexandra Stan este numărul 1! De curând, blondina s-a gândit să le mai dea „o caldă” bărbaților i să-i pună rapid cu botul pe labe. Lipsită de inhibiții, așa cum ne-a obișnuit de ceva vreme, Alexandra Stan s-a filmat în timp ce dansează lasciv, dar nu oricum, ci în costumul Evei!

Sexy din cap și până în picioare, artista nu s-a oprit din dans nici măcar atunci când i s-a văzut sfârcul pe filmare, în toată splendoarea. Mai mult, parcă a devenit și mai sexy și mai încrezătoare în ea! Imaginile au devenit virale, așa cum era de așteptat și chiar dacă nu se află la prima abatere de acest gen, Alexandra Stan a încins din nou imaginația admiratorilor ei.

Alexandra Stan, goală pușcă pe internet

Alexandra Stan uimea la sfârșitul anului trecut, când a apărut într-un clip dansând goală. Ea spunea, atunci, că filmulețul i-a fost dedicat iubitului ei, dar, din nefericire pentru artistă, a ajuns în spațiul public. În emisiunea Vorbește Lumea de la Pro TV, artista a explicat totul despre episodul cu pricina.

”De multe ori am vrut să schimb ceva în viața mea. De câte ori nu eram fericită. Dacă eram într-un contract, dacă aveam o colaborare cu cineva de câteva luni… Eu, dacă nu sunt fericită, nu mă simt împlinită, îmi afectează creativitatea, libertatea, eu știu, zic dacă sunt într-o relație și se întâmplă asta, dacă văd că sunt constrânsă, mi se pare că e o problemă, sunt un fel de cal sălbatic. Nu-mi place să fiu îmblânzită, așa, foarte ușor”, a dezvăluit Alexandra Stan.