Alexandra și Ionuț Bodi, secretul din spatele celebrității de pe TikTok. Cum au ajuns să-l întreacă în vizualizări pe Dorian Popa

Publicat: 25/12/2020 | 11:19

Au devenit virali prin contentul pe care îl afișează în social media și nu este român care să nu-i cunoască! Alexandra și Ionuț Bodi au devenit mai cunoscuți decât Dorian Popa și chiar au reușit „să-i ia fața” artistului, cu numărul lor de vizualizări.

Dar, totuși, de unde au apărut Alexandra și Ionuț Bodi și cum au ajuns să aibă atâta succes, pe TikTok, fără bani și fără metode de promovare?

Ei bine, cei doi soți din Mureș au început în urmă cu doar câteva luni să posteze pe contul lor de TikTok numeroase videoclipuri, care mai de care mai amuzante. De la dans au trecut la bucătărie, iar Alexandra s-a crezut, la un moment dat, în „bucătăria Jamilei”. S-au certat, s-au împăcat, dar au reușit să obțină numeroase vizualizări chiar și la un clip video banal, în care mănâncă sau vorbesc.

Ba mai mult, Alexandra și Ionuț Bodi l-au depășit la vizualizări pe nimeni altul decât Dorian Popa!

Deci, care să fie, oare, rețeta succesului? În timp ce influencerii de la noi bagă bani grei în postările din social media și fac tot felul de concursuri, pentru a câștiga un număr mai mare de urmăritori, Alexandra și Ionuț Bodi nu fac altceva decât să-și expună sărăcia pe internet, lucru ce atrage numeroase vizualizări.

Alexandra și Ionuț Bodi s-au certat din cauza haterilor

După ce a fost criticată în repetate rânduri pe TikTok, Alexandra Bodi a cedat și a povestit care a fost motivul despărțirii dintre ea și Ionuț. Se pare că soțul ei a aplecat urechea la bârfele oamenilor și acest lucru a deranjat-o teribil pe aceasta.

”Ați reușit, oameni buni! Au reușit haterii și Ionuț s-a luat după lume. Nu știu ce se întâmplă, dar mi-a zis aseară că vine acasă și acum nu îmi mai răspunde la telefon! Vorbește cu haterii. Nu știu cu cine vorbește, lume, dar au reușit haterii să ne despartă, ok! Eu pot să stau și singură să-mi văd de viața mea, de copilul meu! Dar haterii o să se bucure, că nu au ce altceva să facă! Vă mulțumesc, dragii mei! Multă sănătate vă doresc”, a fost unul dintre mesajele transmise de Alexandra Bodi pe TikTok.