Alexandra și Ionuț Bodi se pregătesc de divorț! Anunțul a fost făcut de Regele TikTok-ului: “Ești o nebună. Abia aștept să divorțez”

Publicat: 19/04/2021 | 08:42

Vești triste pentru Regele și Regina TikTok-ului din România, așa cum au fost supranumiți Alexandra și Ionuț Bodi! Originar din Moldova, bărbatul a anunțat pe rețeaua de socializare unde a devenit celebru să abia așteaptă să divorțeze. În timpul declarațiilor, el i-a transmis și o replică acidă femeii care, în acte, încă îi este soție.

Ionuț Bodi a anunțat divorțul de Alexandra, cunoscută drept Regina TikTok-ului

Deși problemele dintre ei păreau să fi dispărut, în realitate, mariajul lor se afla tot mai aproape de prăpastia care duce spre divorț. Potrivit mărturiilor lui Ionuț Bodi, el și Alexandra se pregătesc de divorț.

“Ești o nebună, nu voi mai intra niciodată cu tine pe live. Eu nu ți-am scris în privat. Nu mai minți lumea, nesimțito. De abia aștept să divorțez de tine”, i-a transmis Ionuț Bodi pe social media femeii care i-a dăruit un copil.

Nu s-a pronunțat divorțul, dar Alexandra Bodi are deja un iubit

Alexandra Bodi nu a pierdut mult timp după ce a vorbit în privat cu soțul ei despre despărțirea cu acte… ea și-a făcut deja un nou iubit, despre care a spus că e mult mai frumos decât Ionuț Bodi.

“Adio, CĂPROIULE! M-ai pierdut! Acum sunt foarte fericită alături de noul meu iubit care este mai frumos de 100 de ori mai mult. Tu ești un căproi bâlbâit. Să mă lingi acolo unde știi tu”, a scris Alexandra Bodi în dreptul videoclipului postat pe TikTok.

@.alexandra00bodi♬ sunet original – Bodi alexandra

Nu rata: Ionuț o să moară de gelozie! Cum a ajuns Alexandra Bodi să se filmeze lângă o bunăciune, în mașină | VIDEO

Alexandra Bodi locuiește în Mureș și are o fetiță pe care o cheamă Daria; soțul său este și tătic de băiat. Deși Ionuț Bodi și soția lui au mulți fani pe TikTok, ei nu au făcut niciun leu cu numeroasele filmulețe postate.

@alexandra00bodi_12345♬ Adio Plictiseala – Nicolae Guță


Descoperă și: Alexandra și Ionuț Bodi, secretul din spatele celebrității de pe TikTok. Cum au ajuns să-l întreacă în vizualizări pe Dorian Popa

Sursa foto: captură video TikTok / 10ionut1_oficial