Alexandra și Ionuț Bodi s-au despărțit! Motivul care a dus la încheierea poveștii de iubire dintre “regina și regele TikTok-ului”: “Au reușit să ne separe” | VIDEO

Publicat: 15/12/2020 | 18:55

Alexandra și Ionuț Bodi s-au despărțit, iar motivul pentru care s-a încheiat povestea lor de dragoste este chiar platforma de socializare ce le-a adus celebritatea! Cu lacrimi în ochi, “regina TikTok-ului” a făcut declarații despre perioada delicată pe care o traversează acum, înainte de sărbătorile de iarnă, când fiecare ar trebui să fie alături de persoanele iubire.

Alexandra și Ionuț Bodi, “regina și regele TikTok-ului”, s-au despărțit

Potrivit dezvăluirilor făcute de Alexandra Bodi în două clipuri urcate pe contul ei de TikTok, soțul ei a părăsit căminul conjugal și se află în prezent în Moldova. Cunoscuta gospodină din Mureș a făcut un apel către cei care o urmăresc pe social media și le-a cerut scuze fanilor săi.

“Bună, dragii mei, îmi cer mii de scuze! Asta este. Nu mă interesează cine mă vorbește de rău! Nu mă interesază! Pe mine să nu mă mai promovați, pentru că nu mai are rost! Promovați-l doar pe Ionuț. El este în Moldova! Eu nu mai am nicio… Nu mai vreau să fiu promovată deloc, să fiu înjurată pe nedreptul meu. Oricum îmi cer mii de scuze! Asta este!”, a mărturisit Alexandra Bodi cu lacrimi în ochi.

Într-un alt video înregistrat, soția lui Ionuț Bodi a afirmat: “Ați reușit, oameni buni! Au reușit haterii și Ionuț s-a luat după lume. Nu știu ce se întâmplă, dar mi-a zis aseară că vine acasă și acum nu îmi mai răspunde la telefon! Vorbește cu haterii. Nu știu cu cine vorbește, lume, dar au reușit haterii să ne despartă, ok! Eu pot să stau și singură să-mi văd de viața mea, de copilul meu! Dar haterii o să se bucure, că nu au ce altceva să facă! Vă mulțumesc, dragii mei! Multă sănătate vă doresc”.

@1989alexandra♬ sunet original – Alexandra Bodi

Nu rata: Alexandra Bodi, regina Tik-Tok-ului, acuzată că și-a falsificat un act medical

Cine este Alexandra Bodi, supranumită “regina TikTok-ului”

Alexandra Bodi are o viață mai mult decât modestă în Mureș și nu îi este rușine să expună imagini din casa sărăcăcioasă în care locuiește. Unii dintre internauți sunt de părere că acesta este motivul principal pentru care a devenit cunoscută în lumea virtuală, având în vedere că rețelele de socializare sunt pline de dive disperate își dezvăluie stilul de viață extravagant și de domni cu surse de venit incerte care se laudă cu colecțiile de mașini de lux sau îmbogățiți care stau mai mult prin vacanțe de lux decât acasă.

Descoperă și: Alexandra și Ionuț Bodi au deveni “regii TikTok-ului”! Ce “avere” au reușit să adune, după ce au cunoscut celebritatea

În urmă cu două luni, Alexandra Bodi a fost vizitată de Carmen de la Sălciua, iar Bianca Drăgușanu a criticat-o pe îndrăgita cântăreață pentru gestul ei.

Citește și: Bianca Drăgușanu continuă războiul pornit împotriva lui Carmen de la Sălciua: “Te dai mare c-ai ajutat-o cu 2 pungi de pufuleți și un iaurt”. Cum a denigrat-o Alex Bodi pe cântăreață după ce a ajutat-o cu o mașină luxoasă