Alexandra și Ionuț Bodi o ard pe „șmekerie”. Cum s-au pozat regii TikTok-ului, după ce s-au împăcat

Publicat: 23/12/2020 | 17:56

Îi cunoaște tot poporul! Alexandra și Ionuț Bodi sunt mai fericiți ca niciodată și se vede că perioada în care au stat separați le-a priit de minune! Cei doi soți din Mureș o ard pe șmecherie și s-au pozat într-o ipostază inedită, pentru urmăritorii lor de pe rețelele de socializare.

Pe contul lor de Instagram, Alexandra și Ionuț Bodi au pozat într-o ipostază inedită! Regii TikTok-ului o ard pe șmecherie și chiar dacă banii nu îi definesc și nu-și prea fac simțită prezența în viața lor, ei sunt dovada vie a faptului că poți să fii fericit și cu mai puțin în buzunare.

Mai exact, Alexandra și Ionuț Bodi s-au pozat în casă, cu carpeta pe peretele din spate, iar Alexandra Bodi s-a pozat cu ochelarii de soare în casă și le-au demonstrat tuturor că se înțeleg foarte bine.

De ce au ajuns regii TikTok-ului să se despartă

După ce a fost criticată în repetate rânduri pe TikTok, Alexandra Bodi a cedat și a povestit care a fost motivul despărțirii dintre ea și Ionuț. Se pare că soțul ei a aplecat urechea la bârfele oamenilor și acest lucru a deranjat-o teribil pe aceasta.

”Ați reușit, oameni buni! Au reușit haterii și Ionuț s-a luat după lume. Nu știu ce se întâmplă, dar mi-a zis aseară că vine acasă și acum nu îmi mai răspunde la telefon! Vorbește cu haterii. Nu știu cu cine vorbește, lume, dar au reușit haterii să ne despartă, ok! Eu pot să stau și singură să-mi văd de viața mea, de copilul meu! Dar haterii o să se bucure, că nu au ce altceva să facă! Vă mulțumesc, dragii mei! Multă sănătate vă doresc”, a fost unul dintre mesajele transmise de Alexandra Bodi pe TikTok.