Alexandra Dinu s-a despărțit de Jeffrey Greenstein! Producătorul s-a afișat deja cu noua iubită

Publicat: 14/04/2021 | 13:02

Alexandra Dinu s-a despărțit de Jeffrey Greenstein! Producătorul de filme s-a afișat deja cu noua iubită și i-a declarat dragostea în mod public, pe rețelele de socializare.

Fosta soția a lui Adrian Mutu l-a cunoscut pe Jeffrey Greenstein îaninte să se mute în Statele Unite ale Americii. El este unul dintre producătorii peliculei “Loving Pablo”. Și, conform presei de peste hotare, americanul a fost cel care s-a ocupat de vânzarea și distribuirea a mai bine de 50 de filme produse de studio, inclusiv seria “Eroi de sacrificiu”. (CITEȘTE ȘI: DE CE A ALES ALEXANDRA DINU SĂ PLECE ÎN ITALIA FĂRĂ FIUL SĂU, MARIO. RĂSPUNSUL JURATEI DE LA ROMÂNII AU TALENT L-A UIMIT PE CĂTĂLIN MĂRUȚĂ)

Cei doi s-au iubit timp de câțiva ani buni, în ciuda faptului că nu și-au ”oficializat” relația pe rețelele de socializare. Se pare, însă, că ruptura s-a produs recent. În luna ianuarie, atunci când Alexandra Dinu a împlinit vârsta de 40 de ani, Jeffrey i-a transmis un mesaj emoționant, în care susținea că este dragostea vieții sale.

Se pare, însă, că lucrurile au luat o altă turnură și cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Jeffrey Greenstein s-a afișat cu noua iubită

Fostul iubit al Alexandrei Dinu n-a stat mult pe gânduri și s-a implicat rapid într-o altă relație. De ziua de naștere a iubitei sale, Salome, care a avut loc în urmă cu câteva zile, Jeffrey a publicat un mesaj emoționant, dar și o fotografie cu cea care îi face inima să tresalte din nou. (VEZI ȘI: ALEXANDRA DINU, RETROSPECTIVĂ DESPRE MARIAJUL ALĂTURI DE ADI MUTU: “IUBIREA NU ESTE POSESIE. MI-A LĂSAT CEL MAI DE PREȚ CADOU: PE FIUL MEU”)

”La mulți ani pentru cea mai dulce și dragă fată din lume! Fie ca viața să te binecuvânteze în continuare cu iubirea, râsetele, sănătatea și prosperitatea pe care le meriți. Sunt recunoscător că faci parte din viața mea”, a scris Jeffrey pe Instagram.

”Mulțumesc, dragostea mea, pentru cel mai frumos cadou pe care mi l-ai putea face vreodată!  Să fii lângă mine în fiecare dimineață și în fiecare seară”,  i-a răspuns noua iubită a lui Jeffrey Greenstein.

Jeffrey Greenstein și noua iubită (sursa FOTO: Instagram)