Alexandra Dinu, idilă interzisă cu un bărbat căsătorit? Milionarul este însurat cu o femeie celebră din showbiz

Publicat: 28/04/2021 | 19:53

Idilă interzisă în showbiz! Alexandra Dinu a fost surprinsă în compania lui Ziv Tetelman, milionarul de origine israeliană care este căsătorit cu fosta jucătoare de tenis, Raluca Sandu.

Alexandra Dinu și Ziv Tetelman au fost surprinși de paparazzii Spynews.ro în timp ce ieșeau din apartamentul actriței, situat în zona Herăstrău. Cei doi au petrecut toată ziua împreună, mergând la diverse magazine, apoi luând cina la restaurantul unui hotel din centrul Capitalei, care este destul de discret în ceea ce privește clienții care îi pășesc pragul.

S-ar părea că milionarul și jurata de la Românii au talent păstrează ascunsă relația, mai cu seamă că nu a apărut nicio veste cum că israelianul ar fi divorțat de Raluca Sandu. De menționat faptul că, fosta tenismenă și milionarul nu mai au fotografii împreună pe rețelele de socializare.

Ziv Tetelman are probleme cu legea

Ziv Tetelman a fost trimis în judecată de DIICOT, în 2020, într-un dosar în care socrul său, Mircea Sandu, este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, delapidare şi spălare de bani.

“În cauză s-a reținut faptul că în perioada 2009-2010, cei trei inculpați au constituit un grup infracţional organizat care a avut ca scop însuşirea din patrimoniul unei instituții cu profil sportiv a sumei de 3.895.590,34 de lei, provenită din încheierea unui contract de execuţie lucrări având ca obiect construcţia unui centru de fotbal pe raza localităţii Buftea, judeţul Ilfov.

În vederea atingerii scopului infracţional, a fost creat un circuit fictiv prin intermediul căruia au fost încheiate succesiv contracte de antrepiză şi subantrepiză între mai multe societăţi comerciale controlate de către membrii grupului infracţional, prin intermediul cărora au fost transferate sumele de bani provenite din contractele încheiate cu instituția cu profil sportiv. O parte din aceste sume au revenit ulterior membrilor grupării infracţionale disimulate sub forma “restituire împrumut asociat”, “dividende”, etc.”, se arată în comunicatul transmis de DIICOT la vremea respectivă.

VEZI ȘI: Alexandra Dinu s-a despărțit de Jeffrey Greenstein! Producătorul s-a afișat deja cu noua iubită