Alexandra Diaconescu și-a ascuns sarcina timp de 8 luni: “Sunt norocoasă să te am alături, Mădălin Mogoş”. Azi, fosta concurentă de la Insula Iubirii a anunțat și sexul bebelușului | FOTO

Publicat: 25/12/2020 | 21:02

Alexandra Diaconescu și Mădălin Mogoş urmează să devină pentru prima dată părinți, iar vestea a fost făcută publică după ce au ținut secretul timp de opt luni. Fosta concurentă la “Temptation Island – Insula Iubirii” a făcut declarații impresionante despre miracolul pe care îl trăiește și a dezvăluit sexul bebelușului.

Alexandra Diaconescu, însărcinată în 8 luni

Vestea că este însărcinată a fost împărtășită de viitoarea mămică prin intermediul mai multor poze, realizate lângă bradul de Crăciun. Prima imagine cu burtica de gravidă a fost însoțit de următorul mesaj care este viral pe social media: “Niciodată să nu-i spui unei femei că nu poate s-o facă. Uneia, care a dansat cu două inimi și a respirat cu patru plămâni. Uneia, care a fost gheaţă, foc şi vânt. Care a purtat în pântecele ei greutatea a două lumi, și a născut viaţă în ţipete. Care a îmbrăţişat tristeţea fără frică și a plâns zâmbete. Ei… nu-i spune că nu este capabilă de ceva sau de tot”.

Sarcina are 32 de săptămâni, iar cuplul a ținut cu greu secretul. Potrivit mărturisirilor făcute de blondă, ea poartă în pântece o fetiță: “Bună, micuțo. Ești bine? Eu și tăticul tău abia așteptăm să vii pe lume. Suntem cei mai fericiți, desi ne-ai luat prin surprindere și vom deveni «peste noapte» părinți, deși pentru toată lumea s-a dovedit a fi cel mai greu an, pentru noi se încheie cu zâmbetul pus pe chip de bătăile inimii tale! #32weekspregnant”.

La postarea de mai jos, Alexandra Diaconescu i-a făcut o declarație de iubire logodnicului ei: “Sarcina schimbă atât de mult femeia… Fără un bărbat puternic alături, nu poți trece prin toate emoțiile și schimbările petrecute în suflet, trup și minte! Sunt norocoasă să te am alături @mogos_madalin! Vă iubesc la infinit. În urmă cu un an, vedeta a pierdut o sarcină și a ascuns trauma luni bune.

Alexandra Diaconescu, logodită cu Mădălin Mogoş

Alexandra Diaconescu, fostă ispită, dar și fostă concurentă la “Temptation Island – Insula Iubirii”, trăiește o poveste de dragoste alături de luptătorul de kickbox Mădălin Mogoş. Tânărul sportiv i-a oferit inelul de logodnă în urmă cu un an.

“M-a cerut după 6 luni de relație, ne cunoașteam de 11 ani, din copilărie. Mama zice că m-a iubit dintotdeauna, eu nu știu ce să cred. Nu știam să fac alegerile potrivite. Eu i-am zis că în elicopter sau în parașută, dar a fost acasă. A fost cea mai bună decizie. Noi vorbiserăm deja să ajungem acasă cam la aceeași oră, să mâncăm îmăreună. El m-a întrebat și ce vreau să mănânc. Am scăpat cheia din mână când am văzut ce scrie pe jos, dar nu mă așteptam la un inel, ne mutaserăm de o săptămână.

S-a pus în genunchi, îmbrăcat la cămașă…Nu am zis nici da nici nu, am zis doar: nu cred! Apoi am zis da, îmi venea să țip. Merită tot ce e mai bun. Noi am mai avut mici încercări când eram copii, dar acum am considerat că merită o șansă 100% reală. E ultima alegere, așa sper! Nu am plâns, dar eram șocată! Îl vedeam pe el foarte transpirat, se lipise cămașa de el, el avea lacrimi în ochi și tremura tot. Îi bătea inima super tare”, a povestit blonda în timp ce se afla într-un platou de la Antena Stars.