Alexandra Bodi nu stă degeaba după despărțirea de Ionuț. Cine este noul iubit al gospodinei celebre pentru ciorba de salată

Publicat: 08/04/2021 | 10:43

Alexandra Bodi nu stă degeaba după despărțirea de Ionuț. După ce și-a făcut fostul partener cu ou și cu oțet în social media, gospodina din Mureș trece la atac și le declară fanilor săi că deja și-a găsit un iubit care este cu mult peste cel care i-a fost ei alături.

S-au iubit, s-au despărțit din cauza haterilor, s-au împăcat, dar într-un final au ajuns tot la separare. Alexandra și Ionuț Bodi nu mai au nimic unul cu altul, iar gospodina din Mureș nu ratează nicio ocazie să-i arate fostului său partener ce a pierdut, după ce s-a despărțit de ea.

Într-un video publicat pe contul său de TikTok, Alexandra Bodi a început să danseze alături de două prietene de-ale sale, firește, pe ritm de manele, încercând fiecare dintre ele să atragă atenția internauților. Dar nu asta a fost cireașa de pe tort, ci textul scris de Alexandra, care i se adresează direct lui Ionuț în care gospodina din Mureș îi mărturisește că are deja un alt iubit.

@alexandra00bodii♬ sunet original – user8778994954298

„Adio, CĂPROIULE. M-ai pierdut! Acum sunt foarte fericită alături de noul meu iubit care este mai frumos de 100 de ori mai mult. Tu ești un căproi bâlbâit. Să mă lingi acolo unde știi tu” a scris Alexandra Bodi, în dreptul clipului video postat.

A susținut că Ionuț a înșelat-o

Alexandra Bodi a postat un video pe TikTok în care îl face praf pe fostul său soț și susține că acesta a înșelat-o cu o femeie de moravuri ușoare.

„Băi, oameni buni, e adevărat, uitați! Uitați cu cine mă înșeală Ionuț, cu târfa asta! Uitați, vedeți? Și-a bătut joc de mine, a postat-o și când m-a înjurat. Uitați, dragii mei” a spus Alexandra Bodi, printre lacrimi.

Sursă foto: captură video TikTok