Alexandra Bodi nu îi dă de mâncare fiicei sale? Ce au observat internauții, într-un video de pe TikTok

Publicat: 27/12/2020 | 17:55

Alexandra și Ionuț Bodi sunt revelația TikTok-ului și toată lumea știe. Cea poreclită „Jamila”, după celebrul chef care are vizualizări numeroase pe Youtube a făcut-o lată pe rețeaua de socializare, iar internauții au văzut imediat gafa.

Alexandra Bodi a stârnit revoltă în mediul online după ce a gătit și s-a așezat la masă cu soțul său, Ionuț Bodi. În TikTok-ul postat de Alexandra, aceasta le spune urmăritorilor săi că este gata să ia masa, iar fiica ei nu vrea să mănânce, pentru că deja a mâncat.

De pe canapea, fix din spatele lor, fiica Alexandrei a negat totul și a spus că nu a mâncat. Într-un acces de furie, mama ei a privit-o fix, destul de urât, după care s-a întors cu fața spre cameră, la „fanii” ei de pe TikTok și i-a mințit pe aceștia că fiica ei s-a răzgândit fix atunci când i-a văzut pe ea și pe Ionuț la masă.

Internauții s-au revoltat pe femeia din Mureș și au acuzat-o că nu are suficientă grijă de fiica ei.

Alexandra Bodi s-a filmat în wc și a stârnit râsul tuturor

E virală, dar și naturală! Mult prea naturală am putea spune, dacă stăm să analizăm imaginile pe care le-a postat pe TikTok, de curând. Nimeni alta decât Alexandra Bodi s-a filmat în wc-ul din curte, spre șocul tuturor celor care o urmăresc pe rețeaua de socializare.

Dornică de a face cât mai multe vizualizări, Alexandra Bodi s-a filmat chiar pe wc-ul din curte și a postat clipul video pe contul său de TikTok.

Acesta a devenit viral și a fost repostat de mulți alți internauți care au considerat că este mult prea amuzant pentru a nu fi distribuit peste tot. Clipul postat de Alexandra Bodi a fost cu atât mai amuzant cu cât, la un moment dat, în wc-ul în care se afla aceasta a intrat și un câine care a cam…deranjat-o.