Alexandra Bodi, criticată de mămicile din online. În ce ipostază a apărut fiica gospodinei din Mureș, pe TikTok: „Ce hal de educație îi dai?”

Publicat: 27/02/2021 | 16:46

Alexandra Bodi este, de departe, unul dintre cele mai controversate personaje din showbizul românesc. A ajuns vedetă fără voia ei, după ce a început să adune numeroase vizualizări pe TikTok, dar cu toate că a avut parte de numeroși fani care i-au transmis lucruri frumoase, Alexandra Bodi s-a lovit și de criticile celor care consideră că face greșit unele lucruri.

Pe contul ei de TikTok, Alexandra Bodi nu postează clipuri video doar cu ea, ci și cu Ionuț Bodi, soțul ei, dar și cu fiica ei, o copilă ce nu pare să aibă mai mult de 11-12 ani. Deci, este minoră.

@alexandra00bodi♬ sunet original – Raul Enciu

Internauții s-au revoltat pe gospodina din Mureș, după ce aceasta a postat un clip video în care fiica ei se află în prim-plan și cântă o manea cu versuri obscene. „Rupe topul, rupe topul, că ai zăpăcit TikTok-ul / Lasă telefonu-așa și schimbă poziția” sunt versurile pe care le cântă, mândră, fiica Alexandrei Bodi. Văzând o asemenea grozăvie, mămicile din online s-au revoltat pe gospodina din Mureș și i-au făcut acesteia observație cu privire la educația pe care i-o oferă fiicei sale.

„Ce hal de educație îi dai? / Dacă ea dansează pe manele, ce pretenții aveți să o învețe pe fiică-sa altceva?/ Doamne ferește…mai bine ai trimite-o la școală! / Văd că manelele le știe, le rupe. Dar de scris și de citit, ce mai zici?” sunt doar câteva dintre comentariile pe care Alexandra Bodi le-a primit, din partea mămicilor din online.

Cu ce a surprins-o Ionuț Bodi pe Alexandra, de Dragobete

În timp ce divele din showbizul nostru s-au lăudat de Dragobete cu cadouri de mii de euro, mașini, genți scumpe, vacanțe și tot felul de alte atenții costisitoare, Ionuț Bodi i-a dăruit Alexandrei un cadou simbolic, de ziua iubirii.

Pe contul său de TikTok, extrem de fericită și de emoționantă, Alexandra Bodi a împărtășit totul cu fanii săi. Mai exact, gospodina din Mureș le-a arătat tuturor că a primit două cutii de bomboane de ciocolată și o ciocolată Milka din partea soțului său.

„Uitați, dragii mei, ce am primit de la Ionuț, am primit ceva cadou. O zi faină vă doresc” a spus Alexandra Bodi, extrem de fericită.