Alex Velea tună și fulgeră! Iubitul Antoniei, mesaj dur pentru Cătălin Măruță, după ce au rupt prietenia: „Nu ai cum să mă măscărești tu pe mine”

Publicat: 23/06/2021 | 08:16

Alex Velea a vorbit deschis despre scandalul dintre el și Cătălin Măruță. Iubitul Antoniei a declarat la Xtra Night Show că nu se va mai împăca niciodată cu moderatorul de la Pro TV, mai ales după ce acesta l-a „măscărit”, alegând să vorbească despre el și familia lui cu nimeni alții decât oamenii cu care el nu mai este prieten.

În platoul emisiunii lui Dan Capatos, Alex Velea a răbufnit. Artistul a povestit de ce anume nu mai vrea să se împace cu fostul lui bun prieten, Cătălin Măruță.

Iubitul Antoniei a declarat că a fost deranjat de lucrurile pe care Măruță le-a făcut la Pro TV, mai exact faptul că a discutat despre el și familia lui cu foștii lui „copii adoptivi”, cu care acesta nu mai vorbește.

„Nu mi-a plăcut niciodată să generez scandaluri, nu îmi place nici să le amplific. Dar uneori simt nevoia să dau replica, pentru că mă simt prea atacat. E aiurea că se iau de familie, dacă au ceva cu mine, să îmi spună în față. Nu e genul meu să împroșc cu noroi în stânga și în dreapta. Cu Măruță de-asta m-am și certat, că tocmai pe ei îi invita și le punea întrebări despre nevastă-mea. (Mario Fresh și Lino, n.r.) M-a jignit prea rău, și a jignit-o pe nevastă-mea. Dacă foloseam numele nevestei lui, dacă aș fi vorbit eu de Andra cum a vorbit el de Antonia, nu cred că mai punea textul ăla, ca la sfârșit să spună că suntem bărbați și să ne strângem mâna” a spus Alex Velea.

Cei doi nu se află la primul episod de acest gen

Se pare că de-a lungul anilor, în prietenia dintre Alex Velea și Măruță au mai existat tensiuni. Acum câțiva ani, moderatorul de la Pro TV l-ar mai fi supărat pe Velea și ar fi intervenit chiar la mama lui, pentru ca artistul să-l ierte.

„Nu vreau să îl jignesc. Am zis că sunt prietenii mei, 100%, apoi am văzut că el poate să renunțe la prietenia asta a noastră foarte ușor când e să mă măscărească. Am mai avut problema asta, în 2012. Și l-am luat, l-am înjurat. A sunat-o și pe mama, același text, că suntem ca o familie, că în familii mai sunt și certuri, a înduioșat-o pe mama, asta după ce mamei îi crescuse tensiunea. Ne-am împăcat, am fost la concerte, în turnee împreună. Nu faci așa, nu ai cum să mă măscărești tu pe mine cu acei copii pentru care eu am făcut tot. Eu nu m-am certat cu el, dar nu mai vreau să mai vorbesc cu el, să îl mai văd, să mai colaborez” a mai spus Velea.