Alex Velea și Abi Talent sunt, de fapt, prieteni?! Detaliul care îi dă de gol că și-au „regizat” întreg scandalul

Publicat: 21/01/2020 | 10:12

De mai bine de două săptămâni, un veritabil scandal – cum rar s-a mai văzut în muzica românească – a ținut prima pagină  (vorba vine) a presei mondene din țara noastră. Care este, însă, adevărul din spatele cuvintelor?

Jigniri, amenințări, insulte – cam acestea au fost ingredientele scandalului care îi are protagoniști pe Alex Velea și pe Abi Talent. Scandal care s-a transformat într-o răfuială în toată regula, după ce au fost introduse în ecuație personaje precum Joshua Castellano, Anamaria Prodan, Mircea Nebunu, Antonia și chiar copiii lui Velea.

De ceva vreme, însă, există o ipoteză lansată de fani, ipoteză conspirativă potrivit căreia Alex Velea și Abi Talent ar fi, de fapt și de drept, buni prieteni. Și că totul ar fi o „regie” inventată chiar de cei doi protagoniști pentru a se promova pe plan profesional. Primul, pentru a ieși din conul de umbră în care cam intrase în ultima perioadă. Iar cel de-al doilea, pentru a se face, practic, cunoscut și în afara Youtube-ului, a cărui rege s-a autoproclamat.

Iar detaliul prin care Velea s-a dat singur de gol este chiar videoclipul apărut sâmbătă, realizat de iubitul Antoniei. Pornit ca un simplu diss la adresa lui Abi Talent, clipul a strâns deja aproape două milioane de views-uri, ceea ce, în termeni financiari, se traduce foarte bine.  Să fie oare adevărată această ipoteză?! Rămâne de văzut, mai ales că, potrivit anumitor surse de încredere, „Regele” Abi pregătește și el un diss.