Alex Velea și-a cumpărat divorțul de fosta soție pe o sumă uriașă! Ce s-a ales de Ana, după ce a rămas fără banii de la artist

Publicat: 18/02/2020 | 11:04

Au ieșit la iveală, în spațiul public, informații interesante legate de divorțul lui Alex Velea de Ana, femeia cu care s-a iubit până în anul 2013, atunci când Antonia i-a picat cu tronc. Se pare că artistul și-a cumpărat divorțul și i-a oferit soției o sumă colosală, de care s-a bucurat așa cum a vrut ea. 

Libertatea…costă! Cam asta a simțit Alex Velea, pe propria piele, atunci când a decis că este cazul să se separe de fosta soție, Ana. În anul 2013, cei doi anunțau că sunt gata să semneze actele de divorț, iar Alex Velea avea să cunoască dragostea adevărată alături de Antonia, cântăreața care l-a făcut tată de două ori. Potrivit informațiilor oferite de playtech.ro, Alex Velea i-a oferit soției sale suma de 70.000 de euro, precum și un autoturism destul de valoros.

S-a spus că în anul 2013, Ana l-ar fi prins pe Alex Velea cu Antonia, motiv pentru care a vrut să întrerupă orice legătură cu artistul. Pentru a avea parte de un divorț discret, Alex Velea a recurs la metoda de a-și cumpăra despărțirea de soția sa. Cu toate acestea, informațiile nu au stat ascunse prea multă vreme. Despre soția lui, Alex Velea a declarat, în urmă cu ceva timp, că are numai cuvinte de laudă la adresa ei.

În schimb, cântărețul a mărturisit că nu se mai regăsea în mariajul cu Ana, iar cel mai bun lucru pentru amândoi a fost o despărțire. „Acum câţiva ani am avut o perioadă în care nu mă regăseam, când eram căsătorit cu Ana, de aceea nu a funcţionat căsnicia. Nu eram Alex Velea pe care l-au crescut părinţii mei. S-a întâmplat înainte să o cunosc pe Antonia. Nici cu familia mea nu vorbeam, că nu mă simţeam eu mândru. Îmi doream o familie de care nu aveam parte, am format-o alături de Antonia, ea mi-a dat ceea ce mi-am dorit”, a povestit artistul, potrivit informațiilor din presă.