Alex Velea, mesaj fără precedent pentru Abi Talent: ”Cu trupul ăla de râmă cu sexualitate incertă, un capac însemna despărțirea de sănătate…”

Publicat: 07/01/2020 | 19:10

Scandalul dintre Abi Talent și Alex Velea este departe de a se fi încheiat. Între ultimele ”episoade” ale ”trillerului”, Abi, cel care a aruncat mănușa, i-a transmis soțului Antoniei că-i dă ”un capac”. Replica a venit prompt!

”Vezi tu, la GoldenBoy Society suntem numai oameni talentați. Rtu nu ai talent decât în titulatură. Toți iubim muzica și muncim pentru succesul nostru, ție doar ți s-a . Noi avem ritmu` în sânge, tu ești dovada că un aritmic, incult și fandosit poate să ajungă . (CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV | ALEX VELEA CONTINUĂ SCANDALUL CU ABI TALENT: „LABY, ACEST REGE AL MĂSCĂRICILOR PĂ ROMÂNIA”)

Zbr…dacă de mâine dispar filmele porno cu băieți, ți-ai distrus adolescența. Dacă vrei să donezi ceva, mincinosule mic, poți să-ți donezi creierul unei fabric de plastilină, you clout chaser. Kazi…pe tine chiar te plac, dar dacă nu ești cuminte, îți iau placa de păr.

Tăntălăii ăștia care acum au harfe de regizori sunt în urmă rău cu știrile, ți le mai zic și eronate și astfel faci niște scenarii care sunt departe de realitate. Eu sunt Alex Velea! Știu cine sunt și îmi asum tot ce fac!

Știi locu` în care mă găsești. Ai mai venit acolo să te milogești de Lino să te ia pe piesă, de Ciolpan să îți facă clipurile și de Ursu să te ia de suflet… Nu aveam cum să colaborăm în viața asta… Tot acolo s-a născut în tine și ura asta care te mănâncă. (VEZI AICI: TATĂL LUI ABI TALENT, CONDAMNAT LA 5 ANI ȘI JUMĂTATE DE ÎNCHISOARE PENTRU PROXENETISM. ADEVĂRUL DESPRE FAMILIA TRAPER-ULUI CARE SE RĂZBOIEȘTE CU ALEX VELEA)

Vino să îți dau un autograf, nu-ți fă griji. Nu sunt o persoană rea. Doar îmi place să te înjosesc. Cu trupul ăla de râmă cu sexualitate incertă, un capac însemna despărțirea de sănătate…și eu nu te urăsc în așa hal. Practic, ți-ai dat singur capacu` atunci când ai intrat în jocu` ăsta cu mine.

Spre deosebire de Laby, zis și Regele Măscăricilor (pă România), eu nu mă hrănesc din energie negative și nici nu inventez controverse ca să am atenția oamenilor. IQ-ul scăzut plusa sfatul noilor amici, băieții din formația , l-au făcut pe garoi să zică: , a scris Alex Velea, pe Instagram.

De unde a plecat scandalul Abi Talent – Alex Velea

Într-un mall s-au întâlnit cei doi, iar Abi Talent avea să aibă o reacție ”furtunoasă” la adresa lui Velea. ”M-am trezit cu chef de scandal, deci… În general, nu prea bag necunoscuți în seamă, dar acum fac o excepție. Dragă Bhighidi boom shaka laka e fierbinte ca vara, hai să vorbim ceva. Eram eu prin mall Băneasa și îl văd pe al nostru necunoscut, Alexandru Velea, cum vine spre mine îmbrăcat într-un trening Gucci, practic copilul meu. Și auziți ce-mi zice, că am crezut că leșin. . (n.red. – Abi Talent plasează o mulțime de emoticoane care râd în hohote).

Păi bă, tu ai 40 de ani, eu am 19. În al doilea rând, porți șosete peste blugi. A, și n-am nimic cu Lino, să nu mă înțelegeți greșit, dar tre` să zic ceva ce știe și el. Velea, spune-ne cum nu-i dădeai nici bani de Uber lui Lino până să scoată Panamera. Și când a devenit cunoscut, repede ai zis că gata, e copilul tău. Nu vă mai puneți cu mine, copiii mei, că zic tot. Zic să nu îți mai faci dread-uri și să te crezi trapper la vârsta ta. Ai grijă de copiii tăi, că sunt frumoși și e păcat de ei să ajungă să aibă o mentalitate ca a ta. Și nu te mai băga în clipurile lui Lino cu japca, lasă-l să le facă singur. Și te salută tata. Eu fac număr mic de 100k într-o oră. Voi?”, a fost mesajul postat în mediul online de Abi Talent. (NU RATA: CINE ESTE ABI TALENT, ARTISTUL CARE L-A UMILIT PE ALEX VELEA. NU ARE DECÂT 8 CLASE, DAR E PLIN DE BANI)

De la acest mesaj au fost mai multe replici întyre cei doi. Și, se pare, ”iureșul” nu se va opri cât de curând.