Alex Velea, în lacrimi la Asia Express! Ce l-a emoționat pe artist

Publicat: 26/02/2020 | 18:49

Concurenții de la Asia Express care au ajuns în cursa pentru ultima șansă au primit o misiune ce i-a tulburat pe toți. Cele trei echipe s-au emoționat atât de mult  încât nu și-au putut stăpâni lacrimile.

Echipele au luat contact cu o parte tristă a comunității în care au ajuns, au cunoscut unele persoane ale căror povești de viață i-au impresionat profund. (CITEȘTE ȘI: „COASTELE SUNT ORGANELE CARE…” ALEX VELEA S-A FĂCUT DE RÂS LA ASIA EXPRESS, ÎNCERCÂND SĂ AJUTE LA TEME UN ELEV DIN FILIPINE)

Alex Velea și Mario Fresh au fost extrem de mișcați de cazul unei bătrâne care fusese operată recent. Aceasta era îngrijită și bandajată de rudele sale care trăiau în condiții extrem de dificile. Chiar dacă viața lor este extrem de grea, ei nu și-au pierdut speranț și puterea de a zâmbi, iar acest lucru i-a dezarmat pe cei doi concurenți. (VEZI ȘI: LIA BUGNAR, REACȚIE DURĂ DUPĂ CE ALEX VELEA A CRITICAT ASIA EXPRESS: „LI S-A FĂCUT MILĂ DE EL”)

Alex Vela și Mario Fresh au avut de îndeplinit o probă în casa acestor oameni. Cât timp s-au aflat acolo cei doi au empatizat atât de mult, încât au uitat ca se află într-o competiție.  „Pentru o secundă, în timp ce montam scaunul cu rotile, mi se părea că fac ceva nobil, am uitat că sunt în cursa pentru ultima șansă, mi s-a părut că fac o faptă bună și că o să bucurăm femeia aia. Strângeam șuruburile direct cu mâna. Am învățat o lecție de viață. Trebuie să fim mai fericiți cu ce avem”, a spus Alex Velea.

„Cea mai emoționantă misiune… m-a dărâmat sufletește”

Felul în care trăiau oamenii de acolo l-a cutremurat pe Alex Velea. Cântărețul a fost impresionat până la lacrimi și a ținut să îi mulțumească lui Dumnezeu pentru viața pe  care o are și că nu este nevoit să se confrunte cu astfel de probleme.

 „N-am văzut în viața mea de când m-a făcut mama așa ceva. Alea, de fapt, nu sunt condiții. Doar supraviețuiesc. Nu știu cum au puterea să zâmbească. Nici nu știam ce să le spun. Mi-am adus aminte de copiii mei. M-am gândit ce norocoși sunt că s-au născut într-o familie așa. Ne-am dori ca viitorul lor să fie unul frumos. M-am bucurat că ne-am născut în altă parte a lumii și că Dumnezeu ne-a oferit ce ne-a oferit. A fost cea mai grea, cea mai emoționantă misiune de la Asia Express de până acum. Cea care m-a dărâmat sufletește. N-am putut să fac mai mult de atât. Cu o floare nu se poate face primăvară. Atât am putut noi să facem’, a declarat Alex Velea, potrivit a1.ro.