Alex Velea i-a făcut o manea iubitei sale, Antonia: “Îți iau haine de designer, dar te vreau în tanga” | VIDEO

Publicat: 13/02/2020 | 18:30
Aflat de o săptămână în Borșa, unde are loc un cantonament de creația alături de Adda și Vanotek, Alex Velea i-a făcut o manea iubitei sale. Versurile melodiei i le-a spus Antoniei în timpul unei video conferințe. Mesajul piesei este despre frumoasa lor poveste de dragoste, pe care o trăiesc de aproape opt ani.

Citește și: Înfiorător! Câte kilograme a slăbit Alex Velea la Asia Express și cum arată acum

Alex Velea a compus o manea manea pentru iubita lui, Antonia

Închis în casa “Magic in 5”, situată la peste 700 de kilometri de vila luxoasă în care a lăsat-o pe Antonia și copiii lor, Alex Velea a fost provocat să compună o melodie lăutărească într-o oră. Și… așa cum era de așteptat, muza lui a fost iubita lui! după ce a încheiat înregistrarea, artistul a sunat-o pe partenera lui de viață cu apel video și i-a dedicat piesa, oferindu-i și un dans pe ritmuri orientale.

“Gucci, Gucci, Balenciaga/ Îți iau haine de designer, dar te vreau în tanga”, a început Alex Velea să-i cânte Antoniei, care s-a amuzat când a auzit versurile, relatează jurnaliștii revistei VIVA!. Finalul piesei a fost pe placul îndrăgitei cântărețe, mai ales că, până și Akim, mezinul familiei, își dorește haine semnate de branduri internaționale.

“Urcă-n Panamera mea/ Haide fată, vino-n coa/Vreau să-ți cumpăr tot ce-ți place/ Gucci, Fendi și Versace”, așa sună alte versuri scrise de Alex Velea scrise pentru iubita lui. Cei doi parteneri vorbesc zilnic la telefon și schimbă impresii despre cum și-au petrecut timpul.

Citește și: Maya Castellano a venit în România și stă la Antonia! Ce mărturisire emoționantă a făcut iubita lui Alex Velea

Pe filmarea de mai jos, la 3:24:49 puteți asculta maneaua făcută de Alex Velea special pentru Antonia. Atmosfera s-a încins în casa “Magic in 5”.

“Magic in 5” este primul talent show muzical de creație din România, care se difuzează exclusiv în online și îi are ca lideri pe: Adda, Vanotek și Alex Velea. Deși aflat abia la prima ediție, proiectul se diferențiază de celelalte talent show-uri de pe tv prin faptul că nu e doar un concurs de voci. E singurul show creator de identitate muzicală, de unde, în doar 5 zile, participantul pleacă artist complet: cu piesă proprie și videoclip, plus un premiu de 5.000 euro și un contract cu Cat Music.

Antonia Iacobescu și Alex Velea, poveste de iubire ca-n filme

Antonia și Alex Velea se iubesc de ani buni și au împreună doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) şi Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Ei s-au căsătorit în 2011, iar în decembrie 2013, vedeta a băgat actele de divorț. De atunci, speră că va fi o femeie liberă să poarte numele bărbatului iubit: Alex Velea. Desigur, ulterior, cei doi își vor boteza băieții.

Citește și: Alex Velea e topit după “fiica lui vitregă”! Antonia l-a filmat în timp ce o răsfața pe Maya

Pentru custodia fetei, Antonia și Vincezo Castellano au o dispută care durează de câțiva ani. Ca să se separe legal de tatăl fiicei sale, cântăreața trebuie să primească rezultatele anchetei sociale, demarate în urmă cu mai bine de doi ani de autorităţile italiene, la locuinţa bunicilor paterni ai Mayei, domiciliaţi în Castellammare di Stabia, lângă Napoli. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010.