Alex Velea, fotografiat complet dezbrăcat de Antonia! Andreea Esca nu s-a putut abține și a reacționat atunci când a văzut poza HOT pe Instagram

Publicat: 17/04/2020 | 17:17

În timp ce era complet dezbrăcat, Alex Velea s-a lăsat fotografiat de iubita sa, Antonia. Spre surprinderea apropiaților și fanilor, poza HOT cu artistul a fost publicată chiar de el pe contul său de Instagram, unde a strâns o mulțime de reacții. Andreea Esca este una dintre persoanele publice care nu s-a putut abține și a lăsat un comentariu la postare. Desigur, cu toții au remarcat și cum și-a ascuns cântărețul “comoara” dintre picioare.

Citește și: Antonia, declarație de iubire pentru Alex Velea după ce acesta a lansat o nouă piesă alături de Golden Gang

Alex Velea, fotografiat complet dezbrăcat de Antonia

Apărută în timpul pandemiei de coronavirus,“#pillowchallenge (n.r.: #provocareacuperna)” face furori pe rețelele de socializare. Ideea e foarte simplă: trebuie să realizezi o ținută cu ajutorul a două perne și o curea. Unele dintre vedetele de peste hotare au folosit fie doar o pernă și cureaua, fie două: una, pusă în față și cealaltă, în spate; desigur legate cu o curea. Ei bine, Alex Velea a dat altfel moda în această provocare senzațională. După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, dar și în galeria foto, cântărețul a folosit doar o pernă pe care a legat-o cu o curea de firmă, iar momentul a fost imortalizat în timp ce stătea cu spatele la o oglindă uriașă… în care s-a văzut mai mult. Poza a fost realizată de Antonia, iar iubitul ei a pus la descriere următoarea mărturisire: “Am acceptat provocarea! 😉 #pillowchallenge”.

Află și: Alex Velea a dezvăluit ce mașină de lux își dorește! Modelul preferat de cântăreț poate ajunge să coste și 400.000 de euro

Răzvan Simion, Cătălin Botezatu, Anda Adam și Andreea Esca sunt doar câteva dintre vedetele care au lăsat un comentariu la postarea lui Alex Velea. Celebra prezentatoare de la Pro TV a pus patru emoticoane care reprezintă faptul că a râs cu lacrimi când a văzut fotografia. Matei Dima a lăsat comentariul: “Mie mi trebuie #cearceafchallenge”, iar iubitul Lidiei Buble: “Băăă, e crăpat geamul din spate????”.
Alex Velea, fotografiat complet dezbrăcat de Antonia în timp ce are doar o pernă legată cu o curea © Instagram
Alex Velea, fotografiat complet dezbrăcat de Antonia în timp ce are doar o pernă legată cu o curea © Instagram

Citește și: Antonia, cu ochii în lacrimi în cadrul emisiunii Gândul LIVE! Ce a mărturisit despre fiica sa, Maya Castellano | VIDEO

Iubitul Antoniei a fost provocat de Mario Fresh, care a publicat ieri o poză făcută în balconul casei și… avea doar o pernă în față. Imaginea cu “fiul adoptiv” al lui Alex Velea o puteți vedea în galeria foto a articolului și a fost însoțită de următorul mesaj: “Carantina continuă… ÎI PROVOC PE @iamvelea @smiley_omul și @linogolden să dea moda mai departe”.

Antonia Iacobescu și Alex Velea, poveste de iubire ca-n filme

Antonia și Alex Velea se iubesc de ani buni și au împreună doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) şi Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Ei s-au căsătorit în 2011, iar în decembrie 2013, vedeta a băgat actele de divorț. De atunci, speră că va fi o femeie liberă să poarte numele bărbatului iubit: Alex Velea. Desigur, ulterior, cei doi își vor boteza băieții.

Află și: Alex Velea e topit după “fiica lui vitregă”! Antonia l-a filmat în timp ce o răsfața pe Maya

Pentru custodia fetei, Antonia și Vincezo Castellano au o dispută care durează de câțiva ani. Ca să se separe legal de tatăl fiicei sale, cântăreața trebuie să primească rezultatele anchetei sociale, demarate în urmă cu mai bine de doi ani de autorităţile italiene, la locuinţa bunicilor paterni ai Mayei, domiciliaţi în Castellammare di Stabia, lângă Napoli. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010.

Nu rata: Maya Castellano, Regina TikTok-ului! Imagini de senzație cu frumoasa adolescentă și reacția Antoniei când își vede fata cântând