Alex Velea, dezvăluiri despre primii bani câștigați din muzică. Speak: „Ne-am mai luat și țeapă”

Publicat: 16/06/2021 | 17:12

Alex Velea și Speak au făcut mărturisiri despre primii bani câștigați din muzică.

Dacă acum Velea câștigă mii de euro pentru evenimentele la care cântă,  în trecut, artistul urca pe scenă pentru 2.000 de lei. Speak, colegul și prietenul lui Velea, a dezvăluit în cadrul unui podcast  cât de greu le-a fost la începutul carierei.

Speak: Tu atunci cântai pe 2.000 de lei.

Alex Velea: Nu mai știu… Speak: Știu eu! Nu eu luam banii? Eu și conduceam, eu luam și banii.

Alex Velea: Erai și tour manager, și DJ, și tot… Speak: Dar eram serioși, ne făceam treaba. Ne-am mai luat și țeapă … Dar din ce știu, cum vedeam noi treaba, noi mai mult visam atunci, noi nu știam businessul.

Nu, nu aveam nicio treabă cu businessul, dar eram fericiți că ni se întâmplă ce ne doream. Adică, ne hrăneam din energia aia. Când vedeam oamenii că urlă, ne simțeam … „Mamă, ne iubesc ăștia! Ce tare!”, exact ce trebuie să simți, de fapt, și ce trebuie să te ghideze. Nu ne interesau banii … ne interesa să avem haine, să fim băgați în seamă, să vorbim și să avem ceva în buzunar, dar nu să strângem. Nu ne interesa asta.”, a dezvăluit Alex Velea.

VEZI ȘI: Cum a apărut, de fapt,  „Selecta”, melodia care a spart topurile în 2000. Alex Velea: „Anda Adam m-a luat peste tot și pentru asta-i mulțumesc”