Alex Velea, declarație de iubire impresionantă de ziua iubitei sale! Cu lacrimi în ochi, Antonia a reacționat în public la gestul partenerului ei de viață

Publicat: 12/04/2021 | 17:02

Azi, 12 aprilie 2021, Antonia împlinește frumoasa vârstă de 32 de ani, iar Alex Velea a fost primul care i-a spus tradiționalul “La mulți ani”… în privat, unde i-a oferit și un cadou pe măsură iubitei sale pe care o adoră! Ulterior, artistul i-a făcut o declarație de iubire impresionantă la care sărbătorita nu și-a putut stăpâni lacrimile. Emoționată, cântăreața a reacționat în public la gestul romantic făcut de partenerul ei de viață.

Alex Velea, declarație de iubire impresionantă de ziua iubitei sale, Antonia

În vârstă de 36 de ani, Alex Velea i-a făcut o urare specială Antoniei și, după cum puteți vedea în poza din stânga colajului de mai jos, el a folosit o poză incitantă cu îndrăgita artistă. La descrierea imaginii HOT, cântărețul i-a mărturisit public următoarele: “Îți mulțumesc că exiști, că mă iubești atât de mult, că îmi faci pașii mai siguri și că mă sprijini în tot. La muțti ani Iubirea mea! @antonia”.

Răspunsul sărbătoritei nu a întârziat să apară – i-a scris într-un comentariu următoarele gânduri: “Te ador! Îți mulțumesc pentru absolut tot!” și a adăugat mai multe emoticoane în formă de inimă albă. Desigur, ea a distribuit pe Instagram Stories declarația de dragoste a iubitului său, iar pe fotografie a așternut: “Te ador!”.

Prietenii, dar și numeroase persoane publice au felicitat-o pe Antonia de ziua sa de naștere; Irina Deaconescu, Alina Eremia, Giulia Anghelescu, George Talent, Roxen și Smiley sunt doar câțiva dintre artiștii care i-au lăsat mesaje sărbătoritei. La postarea făcută de Alex Velea pentru Antonia, iubitul Ginei Pistol a lăsat următorul mesaj: “Multă iubire pentru voi! La mulți ani!” – după cum puteți vedea în galeria foto a articolului.

Antonia împlinește astăzi frumoasa vârstă de 32 de ani. Alex Velea, Giulia Anghelescu și George Talent se numără printre cei care i-au transmis mesaje emoționante sărbătoritei © Instagram Stories
Antonia împlinește astăzi frumoasa vârstă de 32 de ani. Alex Velea, Giulia Anghelescu și George Talent se numără printre cei care i-au transmis mesaje emoționante sărbătoritei © Instagram Stories

Descoperă și: De ce nu poate face Antonia al patrulea copil. Alex Velea: “Nu vreau să riscăm”

“La mulți ani, Antonia mea!!! Te iubesc atât de mult și sunt atât de recunoscătoare pentru că te am în viața mea”, i-a scris soția lui Vlad Huidu, iar Irina Deaconescu i-a transmis: “La mulți ani, suflet frumos! Mulțumesc pentru toate «excursiile» noastre, pentru toată muzica și pentru toată iubirea pe care o dăruiești. Te iubesc, Antonia”.

Nu rata: Motivul pentru care Antonia a mers la Chefi la Cuțite. Alex Velea a dat cărțile pe față: “În ultimul timp, mi-a făcut gluma asta”

Antonia Iacobescu și Alex Velea, poveste de iubire ca-n filme

Antonia și Alex Velea au doi băieți împreună: Dominic și Akim, iar povestea lor de dragoste ar putea să-i inspire pe scenariștii din întreaga lume.

Te-ar putea interesa: Alex Velea e topit după “fiica lui vitregă”! Antonia l-a filmat în timp ce o răsfața pe Maya

Pentru custodia fetei, Antonia și Vincezo Castellano au o dispută care durează de câțiva ani. Ca să se separe legal de tatăl fiicei sale, cântăreața trebuie să primească rezultatele anchetei sociale, demarate în urmă cu mai bine de doi ani de autorităţile italiene, la locuinţa bunicilor paterni ai Mayei, domiciliaţi în Castellammare di Stabia, lângă Napoli. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010.

Vezi și: Maya Castellano, Regina TikTok-ului! Imagini de senzație cu frumoasa adolescentă și reacția Antoniei când își vede fata cântând

Sursa foto: Facebook, Instagram & Instagram Stories