Alex Velea a pus punct războiului cu Abi Talent! Iubitul Antoniei, declarații mai sincere și mai incisive ca niciodată: “Dacă-i dădeaum un capac, îl despărțeam de sănătate”

Publicat: 16/01/2020 | 16:59

Alex Velea s-a decis să pună punct  războiului cu Abi Talent și s-a filmat în timp ce a făcut declarații mai sincere și mai incisive ca niciodată despre situația creată acum, la începutul lui 2020. “Am fost provocat, am fost atras în treaba asta”, a spus la un moment dat celebrul cântăreț despre vloggerul de 19 ani.

Citește și: Abi Talent îl demolează pe Alex Velea: “Am avut mai multe femei decât a avut el toată viața!”

Alex Velea a pus punct războiului cu Abi Talent: “Dacă-i dădeaum un capac, îl despărțeam de sănătate”

Alex Velea și-a început mesajul înregistrat cu o serie de scuze adresate fanilor, apropiaților și, nu în ultimul rând, familiei, pentru limbajul pe care l-a folosit în ultima perioadă pe rețelele sociale. El a povestit cum a apărut mărul discordiei cu Abi Talent și a mărturisit că își dorește să depășească această situație. Mai mult, iubitul Antoniei a subliniat că este unul dintre cei mai mari susținători ai noii generații de vloggeri români.

Citește și: Alex Velea a dat de pământ cu Abi Talent, după ce s-a întâlnit cu Joshua Castellano! Ultimatumul pe care i l-a dat iubitul Antoniei

“(…). Am văzut un Story pe care l-a făcut. Era despre mine. Am zis să nu-l sun. Știam ce fel de om e. L-am mirosit repede. Am așteptat să-l văd față în față, poate își schimbă puțin părerea. Am încercat să trec cu vederea acest episod. M-am întrebat de unde are tupeul să vorbească așa cu mine. Eram la un eveniment și, la plecare, l-am văzut pe Abi. Nu aveam cum să nu-i zic ceva. M-am dus la el. I-am zis: vezi că ai vorbit prost de mine.

Am lăsat așa fraza, să o continue el. De fapt, i-am dat o șansă să-mi ceară scuze sau măcar să o dea la întors. Abi, tu m-ai lovit acolo unde mă doare, adică muzica și vârsta. Dar nu a fost deloc așa. Eram convins că e obraznic în viața reală. Mi-a dat o replică foarte proastă, o replică fără sens. Mi-a zis că m-a și uitat. Atunci i-am zis: e multă lume aici, altfel îți dădeam un capac. Îmi crescuse adrenalina. Nu accept, la cât am muncit, să-mi vorbească așa unul ca el. Nu cred că i-aș fi dat un capac. Nu-s violent, dar de nervi așa am simțit nevoia să mă exprim. Oricum… dacă îi dădeam un capac… îl despărțeam de sănătate și nu era cazul (…)”, a declarat Alex Velea în cel mai noi episod de vlog postat pe contul lui de YouTube.

Citește și:  Alex Velea e topit după “fiica lui vitregă”! Antonia l-a filmat în timp ce o răsfața pe Maya

Puteți asculta declarațiile complete ale lui Alex Velea despre scandalul purtat și Abi Talent, dar și alte amănunte oferite de acesta în clipul de mai jos.

Citește și: EXCLUSIV. Adrian Thiess a declanșat o nouă “bombă” în scandalul dintre Abi Talent și Alex Velea. Primele declarații ale afaceristului

Alex Velea și Antonia Iacobescu, poveste de iubire ca-n filme

Antonia și Alex Velea se iubesc de ani buni și au împreună doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) şi Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foști soți au o dispută care durează de câțiva ani.

Citește și: Maya Castellano, Regina TikTok-ului! Imagini de senzație cu frumoasa adolescentă și reacția Antoniei când își vede fata cântând

Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010. În prezent, ea locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.