Alex Velea a publicat filmulețe compromițătoare cu Abi Talent! Iubitul Antoniei, sunat de tatăl vedetei de pe YouTube din pușcărie. VIDEO

Publicat: 09/01/2020 | 15:46

Alex Velea nu a mai putut să tolereze indolența lui Abi Talent și i-a dat o lecție dură! El a publicat filmulețe compromițătoare cu tânărul artist, devenit într-un timp scurt vedetă pe YouTube. Mai mult, iubitul Antoniei a dezvăluit în această după-amiază că a fost sunat de tatăl lui Abi Talent, care se află după gratii după ce a fost condamnat la 5 ani și jumătate pentru proxenetism.

Citește și: Alex Velea i-a dat-o la temelie lui Abi Talent după ce s-a luat de familia lui. A dezvăluit cine este bărbatul cu care se iubește în secret tânărul artist

Alex Velea a publicat filmulețe compromițătoare cu Abi Talent

După cum puteți vedea în imaginile video, Alex Velea a făcut câteva remarci acide la adresa lui Abi Talent, care s-a autointitulat “Regele României”. Ulterior, el a publicat un filmuleț în care idolul multor adolescenți fredonează una dintre piesele lansate în urmă cu ceva timp de iubitul Antoniei, respectiv: “Minim doi”, iar pe imagini a scris un mesaj cu subînțeles… care i-a trimis pe mulți cu gândul la orientarea sexuală a tânărului artist. Fostul prezentator de la Antena 1 a postat pe Instagram Stories o fotografie care pare a fi făcută într-unul dintre momentele intime ale lui Abi Talent. El apare în brațele unui bărbat.

Citește și: Antonia i-a răspuns lui Abi Talent, după ce a umilit-o în public

Alex Velea, sunat de tatăl vedetei de pe YouTube din pușcărie

Alex Velea și-a încheiat șirul dezvăluirilor cu un mesaj în care l-a anunțat public pe Abi Talent că a fost sunat de tatăl lui, care se află în închisoare și l-a rugat să-i ierte răutățile gratuite.

Citește și: Abi Talent l-a sunat pe Mircea Badea. Ce i-a spus la telefon întrece orice imaginație

“Băi, Laby! M-a sunat taică-tu de la pușcărie și m-a rugat să te iert pentru hazu’ slab pe care-l ai, fiidcă tu nu ai fost chiar un copil dorit. Ai fost mai mult un «accident». Plus că el și-a dorit fată. Tu ți-ai făcut ambiția și ai ieșit jumătate fată, jumătate băiat. Dacă tot stăteam la taină ca bătrânii, mi-a recunoscut că te-ai născut la 8 ani (în primii «7 ani de acasă» cică asimilezi multe info, îți dezvolți caracterul, rușinea și respectul). A… Și a mai zis că te salută”, a scris Alex Velea pe Story-ul de la Instagram.