Alex Velea a intrat în conflict cu Radu Vlăduț și Alex Abagiu la Asia Express: ”Lasă, dragă, că vine Antonia la tine, la make-up”

Publicat: 04/03/2020 | 10:21

Asia Express și două dintre echipele participante – pe de o parte, Alex Velea și Mario Fresh, iar în ”tabăra adversă” Radu Vlăduț și Alex Abagiu, așa că, spre surprinderea multora, spiritele s-au încins. Dar nu dintr-o dată, ci abia după ce Alex și Mario au câștigat o amuletă. Și de aici un fel de ”antipatie” televizată care a lăsat loc multor speculații.

Tonul a fost dat de Radu Vlăduț, acesta considerând că echipa Alex Velea-Mario Fresh nu a avut parte de o provocare atât de grea. „Aș fi surprins dacă Alex ne-ar da nouă o sarcină care durează puțin sau una care să fie foarte ușoară”, a spus Radu Vlăduț la testimoniale. Alex Velea a contraatacat și a spus că el și Mario erau pregătiți să desemneze fiecare concurent. „Nu ni s-a părut deloc greu că trebuie să desemnăm fiecare concurent. Știm exact ce gândim și ce simțim. Am ținut cont atât de clasamentul de astăzi și de oamenii care au jucat acest joc destul de greu cu noi, și apoi, în funcție de gradul de prietenie”, a declarat Alex Velea.

Alex Abagiu și Radu Vlăduț au vorbit și despre o eventuală răzbunare, iar în discuție a fost adusă și… Antonia, ceea ce cu siguranță nu a fost pe placul lui Alex Velea. „Înseamnă că e o chestie personală”, a concluzionat Abagiu. „Lasă, dragă, că vine Antonia la tine, la make-up”, a conchis Radu Vlăduț. Invitat la Xtra Night Show, Mario Fresh a fost ironic la adresa celor doi: „Ei erau cei mai buni, noi eram cei mai slabi. Nu aveau deloc încredere în puterile noastre. Spuneau că suntem slabi”, e spus el. Iar Alex Velea și-a spus, la rândul său, punctul de vedere: „Nu știu dacă ne-au fost antipatici așa rău, nu prea. Au crezut că suntem foarte slabi”.

”Nu s-a prins că eram virgin”

Alex Velea a povestit, la un moment dat, care a fost cel mai inedit loc în care  a întreținut relații sexuale: „Aici m-aţi prins… am făcut sex în curtea şcolii când eram mic şi teribilist! Atunci mi s-a părut foarte excitant, dar acum nu aş mai face aşa ceva”, a declarat artistul.

În același interviu, cântărețul a povestit și cum a fost prima lui experiență cu o femeie. Bineînțeles, a fost puțin stângaci, dar lucrurile au mers bine și s-a descurcat onorabil. „Aveam 16 ani şi am avut ceva emoţii, dar m-am descurcat mai mult decât onorabil! Pe ea am minţit-o că am experienţă… mi-a ieşit pentru că nu s-a prins că eram virgin”, a povestit Alex.

Dar vremurile teribiliste ale lui Alex Velea au apus de multă vreme. Artistul s-a transformat într-un un familist convins și, spun cei din anturajul cuplului, nu ar face nimic să o supere pe frumoasa Antonia.