Alex Velea a cerut-o pe Antonia în soție la Asia Expres de la Antena 1: „Iubita mea…”

Publicat: 11/03/2020 | 10:21

Competiția Asia Express nu este doar despre cei mai puternici concurenți, ci și despre sentimente și trăiri intense. Alex Velea a experimentat pe pielea lui tot ce se putea, iar după eliminarea din marea competiție, artistul și-a dat seama că familia este tot ce contează. 

Din cauza problemelor de sănătate ale lui Mario Fresh, dar și din cauza faptului că au ajuns ultimii la Gina Pistol, Alex Velea și Mario Fresh au fost eliminați din competiția Asia Express. Și, cum după fiecare lucru de acest gen, într-o echipă extistă un membru care ține un discurs, în ceea ce-i privește pe cei doi, Velea a fost cel care a avut câte ceva de spus.

În urma competiției, Velea și-a dat seama că familia este tot ce contează și a făcut o mărturisire de-a dreptul savuroasă! Artistul a cerut-o de soție, în mod indirect, pe Antonia, numind-o pe iubita lui „nevastă” și „soție”.

„Bă, noi ne-am gândit…ne pare bine, față de familie, față de copii. Avem o ușoară tristețe. E aceeași situație. Nu știu cât de mult am mai fi putut să concurăm, mai ales să sănătatea este primordială, s-a schimbat un pic situația, ne-am dorit să fim cei mai buni, ne-am dorit să fim competitivi, să distrăm lumea, să facem show. A fost o experiență mișto. Unele misiuni ne-au depășit, cu autostopul am avut ghinion să zic așa…

Mi-a fost dor de casă din prima zi, mi-a lipsit iubita mea, viitoarea mea soție, Antonia, de-abia aștept să o văd! O pup și o iubesc, abia aștept să ajung acasă, la băiețeii noștri. Mie mi-a lipsit foarte mult familia. Pe mine m-a chinuit dorul de casă, de nevastă…” a spus Alex Velea, imediat după eliminare.