Alex Rodriguez a slăbit enorm după despărțirea de Jennifer Lopez. Fanii i-au atras atenția

Publicat: 01/05/2021 | 12:17

Alex Rodriguez a slăbit considerabil în ultimele luni. Fostul jucător de baseball și JLo s-au despărțit în urmă cu câteva săptămâni, hotărând că le este mult mai bine ca amici.

Celebrul milionar a postat chiar el un colaj cu două fotografii, una din decembrie 2020, iar alta din luna aprilie. Diferența de greutate este vizibilă, iar „Arod” este chiar mândru de rezultat, spunând că și-a dorit să urmeze o dieta drastică, pentru a părăsi corpul de „tătic”. De asemenea, Alex este un mare iubitor de fitness și un sportiv desăvârșit. Zilnic, în timpul relației cu Jennifer Lopez, el posta filmulețe în timp ce se antrenau împreună la sala de sport.

Alex Rodriguez a slăbit enorm după despărțirea de JLo

La vederea colajului postat de Rodriguez, fanii au considerat că despărțirea l-a ajutat mai mult să slăbească.

„Nimic nu se compară cu dieta cauzată de despărțire” / Motivație. Arăți bine, frate. / Arăți uimitor / Asta înseamnă „sunt din nou singur” / Fiind cu regina Jennifer Lopez ți-a dat cea mai bună formă. V-am iubit împreună????”, i-au transmis fanii lui Alex Rodriguez pe Instagram.

VEZI ȘI: Jennifer Lopez s-a despărțit de Alex Rodriguez, după ce a fost înșelată. Cine este starleta care i-a stricat relația