Alex Pițurcă și Cristina Ich, vacanță incitantă în Mexic!

Publicat: 13/01/2020 | 13:46

Alex Pițurcă și Cristina Ich își petrec vacanța în Mexic și au lăsat câteva poze mărturie fanilor de pe Instagram. Fiul fostului selectioner are un băiețel alături de iubita sa, un model cunoscut în România.

Accesează pariuri1x2.ro, cel mai bun site de analiză sportivă și pronosticuri din România!

Fostul atacant de 36 ani a avut întotdeauna o relație efervescentă cu Cristina Ich, de care s-a împăcat în 2019 după o pauză de la relație. Au împreună un băiat, Noah, iar acum par că se înțeleg de minune. Ultima vacanță petrecută împreună este în Mexic, iar Cristina Ich a postat câteva poze și videoclipuri din această parte a Americii de Nord. Anul trecut, cei doi s-au despărțit după ce Cristina a fost fotografiată sarutandu-se cu fostul iubit, însă Alex Pițurcă i-a mai dat o șansă. Originară din Republica Moldova, senzuala șatenă este asemuită cu Angelina Jolie, starul internațional, datorită buzelor sale.

În noiembrie 2019, Cristina a anunțat pe Instragram că s-a despărțit de Alex. Totuși, a revenit rapid cu un nou mesaj, susținând că s-au împăcat. „Circul s-a terminat. Stare civilă: singură. Sper să rămân așa” „Ne-am împăcat. A fost o despărțire de 5 minute! Hello, eu mă despart de 5 ori pe zi. Minimum”.

Alex Pițurcă a evoluat pentru echipe ca Steaua București, FC Caracal, Universitatea Craiova, CSKA Sofia sau Pandurii Tg. Jiu
View this post on Instagram

Like an Animal ????????????

A post shared by Cristina Ich (@christina_ich) on

View this post on Instagram

Solo una mujer ????

A post shared by Cristina Ich (@christina_ich) on

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Alex (@piturca_alex) on